To je to što me zanima!

Proslavit će koncertima: Klapa Intrade slavi svoj 30. rođendan

Koncertom u Zadru i još jednim u Zagrebu, Tomislav Bralić i klapa Intrade proslavit će 30 godina od osnutka klape. Za rođendan samo žele zdravlja i 'još puno pisme'
Vidi originalni članak

U dvorani Krešimira Ćosića zapjevat će 21. studenog, a u Zagrebu 12. prosinca u Domu sportova.

- Konačno nakon pet godina na moje osobno oduševljenje, oduševljenje klape i svih naših prijatelja koji su nas pitali kad ćemo opet pjevati u Zadru, presretan sam što je došao i taj dan i što ćemo 30 godina proslaviti u Višnjiku - kazao je Tomislav Bralić i dodao da je tih 30 godina prošlo za tren, ali je cijeloj klapi donijelo pregršt lijepih uspomena.

- Na samim počecima klape, bili smo grupa mladih momaka koji su voljeli dalmatinsku, a capella pjesmu. Divili smo se klapama Trogir i Šibenik i od njih smo učili, a danas neki drugi mladi pjevači uče od nas, mi smo im uzor, i to me ispunjava velikom radošću i ponosom. Glavni 'krivac' za klapu Intrade je zapravo Ljubo Stipišić po čijoj smo si zbirci pjesama dali ime. Uvijek se nasmijem kad se sjetim tog doba, imao sam tek 18 godina, bio mlad. Prije sam došao u klapu nego u grad, istovremeno sam upoznavao klapu i Zadar - prisjetio se Bralić mladosti i zahvalio obožavateljima koji vjerno prate njihov rad.

- Znam da nije lako u ovo doba izdvojiti novac za ulaznicu za koncert, a eto, naši obožavatelji uvijek napune dvoranu. Hvala im na tome. Imamo puno lijepih uspomena zahvaljujući njima, puno smo gradova prošli i u skoro svakom imate kafić koji se zove po nekoj našoj pjesmi, čak i vino, ljudi se poistovjećuju s našim stihovima i to nam je najveća nagrada, kazao je Bralić i pozvao fanove klape Intrade da im se još jednom pridruže u pjesmi povodom ove velike obljetnice.

Kad budu puhali svjećice na rođendanskoj torti, Zadrani će, kaže Bralić, imati samo jednu želju.

- Mogu samo dečkima i sebi poželjeti zdravlja, pa će biti i pisme, koncerata, festivala... Klapa Intrade će pivati sigurno još 30 godina, to kažem onako pomalo neskromno, zaključio je Bralić s osmijehom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kaos(442709) 14.10.2015.

    NAJBOLJI SU!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare