To je to što me zanima!

Panika u vili: Ecclestone ukrali nakit vrijedan 450 mil. kuna...

Provalnici su se popeli preko stražnje ograde i ušli u vrt, a nakon toga u kuću. Smetali su im zaštitari, ali uspjeli su pobjeći kroz prozor, izjavio je izvor blizak s parom Ecclestone
Vidi originalni članak

Provalnici su navodno ukrali 50 milijuna funti, odnosno oko 450 milijuna kuna vrijednosti nakita iz doma poznate britanske reality zvijezde i nasljednice Tamare Ecclestone (35), pišu strani mediji. U petak navečer, samo nekoliko sati nakon što je sa suprugom Jayjem i kćeri Sophiom (5) poletjela za Lapland u Finskoj, zasad još uvijek nepoznati počinitelji provalili su u kuću bogate nasljednice u zapadnom Londonu. 

Navodno ih je bilo troje, a provalnici su u kuću ušli preko dvorišta i čak 50 minuta proveli u njoj pritom ukravši gotovo sav Tamarin nakit uključujući i Cartierov nakit u vrijednosti od 650 tisuća kuna koji je dobila kao svadbeni poklon od Jaya za kojeg se udala 2013. godine. 

UPOSLILA OBITELJ Požurila se: Ecclestone okitila bor šest tjedana prije Božića...

Kći britanskog mogula Bernia Ecclestonea (89) izjavila je kako je slomljena i u totalnom šoku nakon cijelog incidenta. Zanimljivo je kako je cijela kuća pod 24-satnim čuvanjem zaštitara, a nekoliko njih bilo je u kući za vrijeme provale. 

- Provalnici su se popeli preko stražnje ograde i ušli u vrt, a nakon toga u kuću. Smetali su im zaštitari, ali uspjeli su pobjeći kroz prozor - izjavio je izvor blizak s parom Ecclestone. 

U kvartu Kensington gdje se pljačka dogodila, žive brojen poznate zvijezde kao što je poduzetnik Jon Hunt, vlasnik nogometnog kluba Chelsea Roman Abramovich, najbogatiji Kinez Wang Jianlin te brojni drugi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Brick 16.12.2019.

    Gade mi se bogati nasljednici.

  • bipa 16.12.2019.

    Zar ta nema neki skriveni sef ?? Sve mi se cini da je namjestaljka.

  • 16.12.2019.

    zastitari trebaju čuvati vilu kamere psi,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare