To je to što me zanima!

Provocira fanove: Lea pozirala u krevetu i otkrila golu guzu

Iako je grudi prekrila plahtom, Lea je pratiteljima ipak omogućila pogled na svoju stražnjicu. Komentatori su je nazvali 'uspavanom ljepoticom', a objavom je zaradila mnoštvo lajkova
Vidi originalni članak

Lea Michele (30) pratitelje je ponovo 'počastila' seksi objavom. Glumica koja se proslavila u seriji 'Glee' u krevetu se fotografirala potpuno gola.

Iako je grudi prekrila plahtom, Lea je pratiteljima ipak omogućila pogled na svoju stražnjicu. Komentatori su je nazvali 'uspavanom ljepoticom', a objavom je zaradila mnoštvo lajkova.

Ova objava nije najprovokativnija na njenom Instagram profilu. Naime, Lea je pratiteljima čestitala Novu godinu tako uz fotografiju na kojoj također pozirala gola, a taj put guzu je prekrila emotikonom grančice.

Glumica se kao od majke rođena fotografirala za britanski 'Woman's Health'. Skinula se i pokazala tetovažu na svom golom tijelu koja je posvećena njenom pokojnom dečku Coryju Monteithu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Violino 31.01.2017.

    Ne razumijem ljude koji se zgrozavaju nad zenskim tijelom. Ja sam cura i ova zena je lijepa i zna se samopromovirat cim i u hr pisete o njoj.

  • monika81 31.01.2017.

    svaki dan neka se gola slikala......neznaju od muke više šta da rade,još samo ona stvar da im kao slučajno izleti i to je to

  • 7ivo777 30.01.2017.

    dobar krevet

Komentiraj...
Vidi sve komentare