To je to što me zanima!

Prva epizoda: Upoznajte ekipu s kojom jedrimo po Jadranu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U prvoj od sedam web epizoda o putovanju Maje i Antonije pogledajte kako je izgledalo upoznavanje na početku putovanja i kako se djevojkama svidjela jedrilica
Vidi originalni članak

Maja Prpić i Antonia Jović svoju jadransku avanturu započele su u Splitu. Tamo su se upoznale s ekipom s kojom će sljedećih tjedan dana živjeti na jedrilici i s kojom će tulumariti po skrovitim uvalama. Vi ćete pak imati priliku kroz sedam video epizoda vidjeti kako su se cure provele, a sljedeću epizodu možete pogledati već u petak.

Djevojke na početku putovanja nisu znale što bi očekivale, ali obje su bile jako uzbuđene i jedva su čekale otisnuti se od obale. Odmah po dolasku vidjele su da će se družiti sa šarolikom ekipom iz cijelog svijeta što ih je oduševilo. Upoznale su Ryana iz Kalifornije, Bena i Mathiasa iz Čilea, Mikea i Johna iz Velike Britanije i mnoge druge... Maja se na početku ponadala kako će joj Antonija pomoći u snalaženju na brodu jer je završila pomorsku školu, ali Antonia ju je odmah upozorila da ne zna ništa o jedrilicama pa je ovo bilo jedno sasvim novo iskustvo za obje djevojke. 

Nakon što su se ukrcale na jedrilicu, cure su se oduševile njenom veličinom, a Maja je nakon kratke inspekcije odmah odabrala i svoju sobu.

Sve o jadranskoj avanturi Maje i Antonije pročitajte OVDJE

Idi na 24sata