To je to što me zanima!

Prva večer: Publiku na Jarunu zagrijali Kurt Vile i The Hives...

Ovogodišnji INmusic nije zasad okupio onoliko obožavatelja koliko smo posljednjih godina uobičajeno gledali na Jarunu, ali najveća imena tek slijede. Prve večeri to su Johnny Marr te britanski alt-rockeri Foals
Vidi originalni članak

Američki kantautor Kurt Vile sa svojim Violatorsima je prvo 'veliko' inozemno ime na 14. po redu INmusic festivalu. Popodnevni termin kao da je ipak bio malo prerano da se ispred glavne pozornice i pred par tisuća ljudi stvori bolja atmosfera od one na koju su posjetitelji naviknuli.

Publiku su standardno ‘prodrmali’ reggae metalci Skindred na pozornici pored. Njihove anti-establishment poruke naišle su na odobravanje, a na zahtjev benda nekolicina onih raspoloženijih ostala je bez majica, kojima su u ritmu mahali uz najveće hitove benda. Po završetku njihovog nastupa, na glavnoj su pozornici švedski The Hives žestoko krenuli, podsjetivši domaće i inozemne goste na svoj garažni zvuk kojim su osvojili svijet početkom milenija te postali globalno prepoznati.

Ovogodišnji INmusic nije zasad okupio onoliko obožavatelja koliko smo posljednjih godina uobičajeno gledali na Jarunu, ali najveća imena tek slijede. Prve večeri to su legendarni Johnny Marr te britanski alt-rockeri Foals. GLAZBENA KREMA NA JARUNU INmusic je u znaku britanskih rokera, legendarnih The Cure

Glazbeni sladokusci u narednim danima neće propustiti ni nastupe američke kantautorice LP, elektro dvojca Thievery Corporation, punk-rock veselice Franka Turnera i The Sleeping Soulsa, kao ni američko-škotske rokere Garbage. Domaće boje na INmusicu branit će Kojoti, Mangroove, Kandžija & Gole žene, Gatuzo, Tus Nua, Mel Camino, The Black Room i mnogi drugi.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mirela705 25.06.2019.

    Jedva čekam da završi da se malo naspavam

Komentiraj...
Vidi sve komentare