To je to što me zanima!

Prve fotografije s vjenčanja Fani i Fernanda: 'Savršenu haljinu našla je Zagrebu, to me veseli'

Fani Stipković i Fernando Hierra oženili su se u tajnosti. Aleksandra Dojčinović otkrila je kako je Fani nosila haljinu Vere Wang iz njezinog butika u Zagrebu
Vidi originalni članak

Televizijska novinarka Fani Stipković (41) i nekadašnji igrač Real Madrida Fernando Hierra (55) vjenčali su se u tajnosti u Meksiku, objavila je Glorija. Par je imao malu i intimnu ceremoniju u Guadalajari, a uskoro ih očekuje pravo veselje - rođenje sina. 

Fani je na vjenčanju za slavnog španjolskog nogometaša zablistala u vjenčanici Vere Wang iz zagrebačkog butika Le Concept Aleksandre Dojčinović. 

- S Fani me veže dugogodišnja suradnja koja je s vremenom prerasla u prijateljstvo. Jako me razveselilo kada je, u moru onoga što je mogla odabrati, ostala vjerna Hrvatskoj i svoju savršenu haljinu pronašla kod nas u Zagrebu - rekla je Dojčinović. 

Poručila je kako se radi o jednostavnoj, ali glamuroznoj kreaciji Vere Wang, koja je apsolutna "vladarica scene" kada se radi o vjenčanicama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Čobo 29.09.2023.

    Jos da se upise kao otac djeteta i osigurana je

  • 0207tm 28.09.2023.

    Čuj pak ovaj biser od Dojčinovičke...drago joj je da je ostala vjerna Hrvatskoj i kupila u njezinom salonu u Zagrebu haljinu strane dizajnerice. Pa da je kupila tvoju il haljinu nekog Hr dizajna bi bila vjerna Hr, kolko znam Vera Wang nije iz Hr.

  • debelahladovina6 28.09.2023.

    Valjda ce izdrzat koji mjesec

Komentiraj...
Vidi sve komentare