To je to što me zanima!

Prvi crni Bond: Plavog agenta 007 zamijenit će seksi crnac

POVIJESNO IZNENAĐENJE Daniel Craig prema ugovoru mora snimiti još dva filma o Jamesu Bondu. Zadovoljan je nasljednikom, zvijezdom serije 'Žica', Idrisom Elbom
Vidi originalni članak

O prvom crnom Jamesu Bondu razmišljalo se još 2008. kad je Barack Obama postao prvi crni američki predsjednik. Glumac Idris Elba (40) već se sastao s tvorcima filma o tajnom agentu.

Ian Fleming, autor knjiga o Bondu, svojeg tajnog agenta zamislio je kao markantnog tamnokosog bijelca. Takvi su bili Sean Connery (82), Roger Moore (85) i Pierce Brosnan (59). Kad je Daniel Craig (44) dobio ulogu 2006., predviđali su mu krah jer Bond nije smio biti plavokos. Craig je danas jedan od najomiljenijih. Snimit će još dva filma jer tako stoji u ugovoru, a onda će ga, po svemu sudeći, zamijeniti Londonac Idris Elba (40).

- Upoznao je producenticu Barbaru Broccoli. Crni Bond sve je oduševio - kaže Naomie Harris (36) iz aktualnog filma “Skyfall”. 

“Ulogu bih dao nogometašu”

Idris je fenomenalan glumac. Jedva čekam vidjeti ga u ulozi Bonda, rekao je prijateljima i kolegama Daniel Craig. Osim Elbe, misli da bi dobar tajni agent bio i Steven Gerrard (32), nogometaš Liverpoola, čiji je vjerni navijač.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • hrkLJ 29.10.2012.

    Mrnjau! Mačak i pol!

  • pilimudac 29.10.2012.

    Osobno nemam nista protiv crnog Bonda,zasto ne...jedino mi je vazno da Bond zadrzi onaj britanski sarm i akcent a to ce ovaj Bond sigurno imati. Jos samo da mi nadju neku zgodnu partnericu mulatkinju i to je to. Bingo!

  • lovacnabudale 29.10.2012.

    Ja bi da slijedeći Bond bude transić neki, gori od ovog UŽASA nemre bit

Komentiraj...
Vidi sve komentare