To je to što me zanima!

Prvi put u povijesti: Batwoman je biseksualna Afroamerikanka

Javicia je zamjena za Ruby Rose, koja je napustila show nakon prve sezone i podosta loših kritika. No i sama Ruby joj je uputila čestitke. Njezin lik će se zvati Ryan Wilder i bit će lezbijka
Vidi originalni članak

Glumica Javicia Leslie (33) koja je ranije glumila u dramskoj komediji 'God Friended Me' na CBS-u nova je Batwoman, piše CNN. Trebala bi debitirati u ulozi Batwoman na CW-u u siječnju 2021.

- Izuzetno sam ponosna što sam prva afroamerička glumica koja će na televiziji glumiti kultnu ulogu Batwoman. Kao biseksualna žena počašćena sam što sam se pridružila ovom revolucionarnom showu koji je bio takva prekretnica za LGBTQ + zajednicu - rekla je zadovoljno. 

Javicia je zamjena za Ruby Rose (34), koja je napustila show nakon prve sezone i podosta loših kritika. No i sama Ruby joj je uputila čestitke. 

Njezin lik će se zvati Ryan Wilder i bit će lezbijka. Opisana je kao simpatična, neuredna, pomalo bezobrazna i neukrotiva. 

8. DIO: 'CIGANIN SAM, AL' NAJLJEPŠI' Fatalna glumica Sinatru dovela do ludila: 'U krevetu nam je bilo sjajno, problemi su bili u bideu'

Leslie je inače poznata po ulogama u seriji 'The Family Business' kao i u romantičnoj komediji iz 2019. 'Always a Bridesmaid'.

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Text 27.10.2020.

    pisali ste vec 4 puta ili vise... nije dovoljno?

  • Pov 10.07.2020.

    N

  • sljuk 09.07.2020.

    uf...kak je krenulo (afroameri, LGTB, itd,itd..) za nekih 5 godina, najveca kazna na svijetu bude ak se rodis ko muski hetero bijelac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare