To je to što me zanima!

Prvo se prepolovila, a sada je i kosu skratila: 'Zaljubljena sam'

Prije nekoliko mjeseci odlučila se vratiti na scenu u punom sjaju. Izbacila je novi album koji je u rekordnom roku postao pravi hit na području Balkana, a na liniji je mukotrpno radila
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Ana Nikolić (41) godinama je bila na meti zlih komentara zbog fizičkog izgleda. Nakon trudnoće udebljala se 50-ak kilograma, a brojni hejteri komentirali su kako se pop zvijezda 'uništila'. 

Prije nekoliko mjeseci odlučila se vratiti na scenu u punom sjaju. Izbacila je novi album koji je u rekordnom roku postao pravi hit na području Balkana, a na liniji je mukotrpno radila. I trud se isplatio. Pjevačica se doslovno 'prepolovila' i ponovno uskočila u uske haljinice kakve je nosila na početku karijere. 

Sada je na red došla i još jedna promjena. Nikolić se na Instagramu pohvalila novom frizurom. Nakon dugog niza godina njegovanja iste frizure odlučila je svoju dugu kosu skratiti do ramena. Brojni fanovi pohvalili su njezin izgled i komentirali kako izgleda deset godina mlađe. 

- Zaljubljena u novu frizuru - napisala je pjevačica u opisu videosnimke. 

Nikolić je nedavno odlučila gostovati u emisiji Ami G showu gdje je priznala kako trenutno ima 54 kilograma, a na pitanje koliko je imala nakon poroda, pjevačica je odgovorila. 

- Imala sam preko sto kilograma. Nakon poroda imala sam još jednu sebe - rekla je Ana.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • ann581 14.05.2020.

    nije samo kosu skratila, malo je i kod kirurga bila..:)

  • nickkobalt9 14.05.2020.

    jos jedan burek

  • Brick 14.05.2020.

    Tko?

Komentiraj...
Vidi sve komentare