To je to što me zanima!

Prvu epizodu 'Nestalih' pratilo je više od 420 tisuća gledatelja

Serija je također imala i visok udio u gledanosti (SHR) od 21,2 posto, što znači da ju je gledalo više od petine svih onih koji su u tom trenutku bili pred svojim malim ekranima
Vidi originalni članak

Nova HRT-ova serija 'Nestali' osvojila je gledatelje, tako barem pokazuju podaci o gledanosti. Publika je itekako pratila prvu epizodu serije.

- 'Nestali' nova, četverodijelna mini dramska serija, čije je prikazivanje počelo jučer na Hrvatskoj radioteleviziji, imala je sjajan početak te ju je gledalo 422.025 ljudi, pokazuju podaci o gledanosti tvrtke AGB Nielsen - rekli su u priopćenju.

- Serija je također imala i visok udio u gledanosti (SHR) od 21,2 posto, što znači da ju je gledalo više od petine svih onih koji su u tom trenutku bili pred svojim malim ekranima, a ujedno je riječ i o jednom od najboljih otvaranja nekog domaćeg dramskog sadržaja u posljednjih nekoliko godina - dodali su.

HRT-OVA SERIJA 'NESTALI' Gledatelji: Prva epizoda zaista obećava, General je bio bizaran

Inače, serija progovara o izgubljenoj generaciji, preskočenoj i zakinutoj za normalan život zbog nametnutog rata. Likovi šestorice glavnih junaka inspirirani su stvarnim osobama koji su umjesto fakulteta odabrali rat.

Scenarist serije je Joško Lokas, a redatelj Kristijan Milić. U glavnim ulogama šestorice hrvatskih vojnika su: Goran Navojec, Bojan Navojec, Alan Katić, Vedran Živolić, Marko Cindrić i Filip Križan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 64

  • ZDS2020 15.02.2020.

    Zanima me otkud taj broj 420 tisuća gledatelja, pa koliko je imo General za usporedbu i zašto je neka strana kompanija (AG Nielsen) izvor te informacije a ne HRT ?!

  • nnjmkd 05.02.2020.

    Bjelovarske Omege su prošle Velebit uzduž i popreko, a sad bjelovarski glumci natucaju nekakvu mješavinu hercegovačkog i dalmatinskog. To je jedino što me smeta u tom filmu.

  • 05.02.2020.

    Imamo li mi drugih glumaca osim: visnjica,bitorajca,navojca?🤨

Komentiraj...
Vidi sve komentare