Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
64 komentara

Prvu epizodu 'Nestalih' pratilo je više od 420 tisuća gledatelja

Serija je također imala i visok udio u gledanosti (SHR) od 21,2 posto, što znači da ju je gledalo više od petine svih onih koji su u tom trenutku bili pred svojim malim ekranima

Foto: HRT
64 komentara

Nova HRT-ova serija 'Nestali' osvojila je gledatelje, tako barem pokazuju podaci o gledanosti. Publika je itekako pratila prvu epizodu serije.

Foto: HRT

- 'Nestali' nova, četverodijelna mini dramska serija, čije je prikazivanje počelo jučer na Hrvatskoj radioteleviziji, imala je sjajan početak te ju je gledalo 422.025 ljudi, pokazuju podaci o gledanosti tvrtke AGB Nielsen - rekli su u priopćenju.

Foto: HRT

- Serija je također imala i visok udio u gledanosti (SHR) od 21,2 posto, što znači da ju je gledalo više od petine svih onih koji su u tom trenutku bili pred svojim malim ekranima, a ujedno je riječ i o jednom od najboljih otvaranja nekog domaćeg dramskog sadržaja u posljednjih nekoliko godina - dodali su.

HRT-OVA SERIJA 'NESTALI' Gledatelji: Prva epizoda zaista obećava, General je bio bizaran

Inače, serija progovara o izgubljenoj generaciji, preskočenoj i zakinutoj za normalan život zbog nametnutog rata. Likovi šestorice glavnih junaka inspirirani su stvarnim osobama koji su umjesto fakulteta odabrali rat.

Foto: HRT

Scenarist serije je Joško Lokas, a redatelj Kristijan Milić. U glavnim ulogama šestorice hrvatskih vojnika su: Goran Navojec, Bojan Navojec, Alan Katić, Vedran Živolić, Marko Cindrić i Filip Križan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Tema: FILM

Message