Obavijesti

Show

Komentari 107

Gledatelji: Prva epizoda zaista obećava, General je bio bizaran

Gledatelji: Prva epizoda zaista obećava, General je bio bizaran
18

Društvene mreže su, kao i kad se emitirala serija 'General', bile pune komentara. Mnogi su uspoređivali novu seriju s Vrdoljakovom te su se složili kako je početak HRT-ove serije 'Nestali' obećavajuć...

VIDEO

Ponedjeljkom navečer na HRT-u nema više 'Generala'. Zamijenila ga je serija 'Nestali', koja kroz četiri epizode donosi priču o šestorici hrvatskih vojnika, koji su desetak dana uoči Oluje, nakon vojne operacije, ostali iza neprijateljskih linija odsječeni od ostatka svoje jedinice. 

POGLEDAJTE VIDEO O 'GENERALU':

Pokretanje videa...

00:57

Scenarist serije je Joško Lokas, a redatelj Kristijan Milić. U glavnim ulogama šestorice hrvatskih vojnika su: Goran Navojec, Bojan Navojec, Alan Katić, Vedran Živolić, Marko Cindrić i Filip Križan. 

Društvene mreže su, kao i kad se emitirao 'General', bile prepune komentara. Mnogi su novu HRT-ovu seriju uspoređivali s Vrdoljakovim Generalom.

- Izgleda obećavajuće. Ovo se gleda s guštom, dok je General bio negledljiv i bizaran - bio je komentar u prvim minutama emitiranja serije.

- U prvih 10 minuta, jedna rečenica, dvojica mrtvih i veoma napeta situacija. Djeluje veoma ozbiljno i obećavajuća serija - kaže gledatelj. 

- Dosad bi Višnjić već tri uloge promijenio i zaprosio nekog, a ovi se još šuljaju - šale se gledatelji.

- Već se u prvim minutama vidi razlika između Vrdoljaka i Milića kao nebo i zemlja - zaključio je jedan korisnik Twittera. Većina gledatelja koji su se oglasili na društvenim mrežama složili su se kako je serija dobra. 

HRT-ova serija 'Nestali' progovara o izgubljenoj generaciji, preskočenoj i zakinutoj za normalan život zbog nametnutog rata. Likovi šestorice glavnih junaka inspirirani su stvarnim osobama koji su umjesto fakulteta odabrali rat. U ratu postali su svjesni važnosti prijateljstva, žrtvovanja i ovisnosti o prvome do sebe. Serija je u potpunosti snimljena u eksterijerima, na osamdesetak lokacija u Zadarskoj županiji. Snimanje je trajalo od 17. svibnja do 28. lipnja 2019. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin