To je to što me zanima!

Psihijatar Gruden o Nemešu: Lažu mu da vide je li sad zreliji

Psihijatar prof. dr. Vladimir Gruden smatra da će otkrivanje istine sigurno potresti Nemeša koji bi mogao pasti u depresiju. Mogao bi i poželjeti napustiti BB kuću
Vidi originalni članak

Big Brother cijeli tjedan Nemešu laže da je njegova pjesma “Znam taj smešak” dobila nagradu za najpopularniju pjesmu humanitarne akcije i da je pjesmu na Youtubeu pogledalo već 900.000 ljudi. Istina je samo da je doista toliko ljudi pogledalo pjesmu. Nitko ne zna kako će Nemeš reagirati nakon što mu kažu da su ga lagali. Psihijatar prof.dr. Vladimir Gruden smatra da je to ispit njegove zrelosti.

- Sigurno je da će ga potresti, ali pitanje je kako će poslije reagirati. Hoće li biti velik igrač i reći: 'Nema veze što ste me zeznuli, sve je to igra' ili neće. Veliki igrači shvaćaju da sve u životu ne treba shvaćati ozbiljno - smatra Gruden.

Dodaje kako je moguće da će Nemeš poželjeti napustiti kuću, ali i da će pasti u depresiju. S druge strane, Marijana je odlučila da je s njom i Nemešom gotovo. On ni to ne zna.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Sara 82 06.06.2011.

    Sto se mene tice tako mu i treba. ludi Brendon je u pravu kad kaze da je skroz isfoliran zbog kamera, da produbljuje glas, da je kao neka sila a u stvari sve glumi.Jadan je ako misli da moze da lomi po kuci tako velike produkcije a da mu oni ne vrate. :))) Meni jeste bilo zao kad sam videla kako se nalozio na nagradu ali mislim da zasluzuje. Neka ga malo spuste na zemlju. Neka ga osramote kad je i on sramotio druge. Nisam zla ali nekako jedva cekam da vidim reakciju. :)

  • hottie_1 05.06.2011.

    ja ga ne žalim-neće ga dotuć ni približno ko zaljubljenog mužića koji je gledao kak mu balavac seksa ženu.ne kažem da je Nemeš kriv,ali u životu se sve vraća i plaća,a na muža će sve ovo ostaviti trajne posljedice,a Nemeš egotriper kakav je, brzo će se opet busati u prsa.

  • crna marina 05.06.2011.

    proslavio se nezam na cemu i sad eto ima ime.. voli medije a i oni ocito njega..... grudem... hmmm strucnjaka eh

Komentiraj...
Vidi sve komentare