To je to što me zanima!

Psihomodo Pop 11. travnja na Gričevanju, a snimaju i album

Osim Psihomodo Popa, na Gričevanju će nastupati Urban & 4, Bambi Molesters, Dječaci i mnogi drugi. Festival na zagrebačkom Gornjem gradu počinje 4. travnja
Vidi originalni članak

U utorak je na konferenciji za medije na zagrebačkom Gornjem gradu predstavljen program ovogodišnjeg Gričevanja, festivala koji počinje 4. travnja i traje do 14. travnja. Na predstavljanju su bili i dečki iz Psihomodo Popa, koji na festivalu nastupaju 11. travnja. Osim najave koncerta, Psihomodo Pop su najavili i kako snimaju novi album.

- Novi album ima 15 stvari, a ići ćemo vani singl po singl. Nemam pojma kada ćemo u jednom trenutku izdati album. Nakon 15. hita izdat ćemo osamnaestorostruki album s narodnim pjesmama ovog kraja - našalio se pjevač Psihomodo Popa, Davor Gobac. 

Nakon 15. hita izdat ćemo osamnaestorostruki album s narodnim pjesmama ovog kraja

Osim Psihomodo Popa, na Gričevanju će nastupati Urban & 4, Bambi Molesters, Dječaci i mnogi drugi. Osim koncerata, publika će na Gričevanju moći uživati u glazbenim slušaonicama, čarobnim napicima zlih teta coprnjica i legendama o vješticama na Griču.

Festival Gričevanje se u vrlo kratkom roku etablirao kao open air festival dobre zabave i izvrsnih koncerata, a jedinstven je po tome što se odvija na otvorenom u samom centru Zagreba.  

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dobrica2 02.04.2013.

    Kad vidim Gobca odmah mi dođe osmijeh na lice :)

  • Crna_1 02.04.2013.

    uz ovakvo vrijeme totoalno sumnjam da ce se moci uzivati .. pretvoriti se u pingvine i biti totalno mokri !!! zao mi sto je takvo vrijeme, a tako dobri koncerti ... jaooo :((

Komentiraj...
Vidi sve komentare