To je to što me zanima!

Psihomodo Pop odsvirali jednu pjesmu, a bis je trajao sat i pol

Adventsku sezonu je na najbolji mogući način otvorio dubrovački One Suite Hotel priredivši uzvanicima iznenađenje i zabavu za pamćenje
Vidi originalni članak

Spojite li Psihomodo Pop, garažu, najbolja domaća craft piva i dobro raspoložene uzvanike, rezultat je #One Party #natragugarazu na kojem su Dubrovčani službeno uplesali u ovogodišnji Advent. Koncert u organizaciji One Suite Hotela u kratkom roku postao je događaj o kom se priča i za koji se traži pozivnica više.

Petstotinjak uzvanika uz pomoć prijatelja i partnera #OnePartyja - The Garden Brewerya, Republika Dubrovnik Craft Beera i Viva vode zagrijali su atmosferu  već i prije 19,59 sati kada se  Psihomodo Pop popeo na pozornicu i odsviravši „Natrag u garažu“ što je zapravo bila jedina dogovorena pjesma za koncert. Ipak, publika nije dozvolila da koncert stane na tome i gromoglasnim je pljeskom i pozivom na bis vratila bend na scenu koji je potom odsvirao najduži bis u karijeri, u trajanju od sat i pol.

Nanizali su se hitovi poput Fride, Done, Ramone, Kad sam imao 16, Ona odlazi, Osjećam se haj… Nadolazeća 2018. za kultni bend znači mnogo: 35 godina postojanja i 30 godina od objave prvijenca, albuma “Godina zmaja” pa je „One Party“ i njima bila idealna prilika za koncertno prisjećanje na početke u garaži novozagrebačkog Sigeta.

'Draga publikice, ovo je definitivno bila najbolja garaža u kojoj smo do sada svirali i nadam se da ste uživali u sigurno jednom od najluđih koncerta. Pamtit ćemo ga kao koncert sa najdužim bisom ikada. Bili ste One Sweet Suit publikica i baš takve ćemo trebati na zagrebačkoj Šalati 2. lipnja 2018. kako bi zajedno proslavili naših 30 Godina Zmaja. Vole vas vaš Davor Gobac i Psihomodo Pop!'

U kreativnom timu One Suite Hotela već se rađaju nove ideje i kuju inovativni planovi kojima se granice uobičajene dubrovačke ponude polako pomiču i kojima će opravdati svoj status jednog od najboljih novih hotela na Jadranu. Zima u Dubrovniku neće biti duga, hladna i bez zanimljivih i zabavnih događanja. Lokal, restoran i bar koji se u hotelu smjestio, za nadolazeće adventsko vrijeme pripremio je novitete i iznenađenja u ponudi hrane, pića i zabave.

Svakog četvrtka od pet poslije podne na rasporedu je opušteno druženje na „Mix&Mingle“ afterwork partyju, a petkom i subotom uz vrhunsku ponudu koktela, vina i slasnih zalogaja atmosfera prerasta u idealno zagrijavanje za izlazak. Ne treba brinuti za „dan poslije“ jer će vas u Lokalu pokrenuti najbolja kava u Gradu, Cogito speciality kava, zdrav doručak i prava doza šećera u domaćim, ručno rađenim slasticama. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nu.ja 06.12.2017.

    Bzvz lik...nijednu pjesmu otpjevati bez da se krevelji i kmeči ko mačketina u veljači...

  • bosanac 05.12.2017.

    Uz Psihomodo uvijek dobar provod.

Komentiraj...
Vidi sve komentare