Obavijesti

Show

Komentari 2

Psihomodo Pop odsvirali jednu pjesmu, a bis je trajao sat i pol

Psihomodo Pop odsvirali jednu pjesmu, a bis je trajao sat i pol
24

Adventsku sezonu je na najbolji mogući način otvorio dubrovački One Suite Hotel priredivši uzvanicima iznenađenje i zabavu za pamćenje

VIDEO

Spojite li Psihomodo Pop, garažu, najbolja domaća craft piva i dobro raspoložene uzvanike, rezultat je #One Party #natragugarazu na kojem su Dubrovčani službeno uplesali u ovogodišnji Advent. Koncert u organizaciji One Suite Hotela u kratkom roku postao je događaj o kom se priča i za koji se traži pozivnica više.

Petstotinjak uzvanika uz pomoć prijatelja i partnera #OnePartyja - The Garden Brewerya, Republika Dubrovnik Craft Beera i Viva vode zagrijali su atmosferu  već i prije 19,59 sati kada se  Psihomodo Pop popeo na pozornicu i odsviravši „Natrag u garažu“ što je zapravo bila jedina dogovorena pjesma za koncert. Ipak, publika nije dozvolila da koncert stane na tome i gromoglasnim je pljeskom i pozivom na bis vratila bend na scenu koji je potom odsvirao najduži bis u karijeri, u trajanju od sat i pol.

Nanizali su se hitovi poput Fride, Done, Ramone, Kad sam imao 16, Ona odlazi, Osjećam se haj… Nadolazeća 2018. za kultni bend znači mnogo: 35 godina postojanja i 30 godina od objave prvijenca, albuma “Godina zmaja” pa je „One Party“ i njima bila idealna prilika za koncertno prisjećanje na početke u garaži novozagrebačkog Sigeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Draga publikice, ovo je definitivno bila najbolja garaža u kojoj smo do sada svirali i nadam se da ste uživali u sigurno jednom od najluđih koncerta. Pamtit ćemo ga kao koncert sa najdužim bisom ikada. Bili ste One Sweet Suit publikica i baš takve ćemo trebati na zagrebačkoj Šalati 2. lipnja 2018. kako bi zajedno proslavili naših 30 Godina Zmaja. Vole vas vaš Davor Gobac i Psihomodo Pop!'

U kreativnom timu One Suite Hotela već se rađaju nove ideje i kuju inovativni planovi kojima se granice uobičajene dubrovačke ponude polako pomiču i kojima će opravdati svoj status jednog od najboljih novih hotela na Jadranu. Zima u Dubrovniku neće biti duga, hladna i bez zanimljivih i zabavnih događanja. Lokal, restoran i bar koji se u hotelu smjestio, za nadolazeće adventsko vrijeme pripremio je novitete i iznenađenja u ponudi hrane, pića i zabave.

Svakog četvrtka od pet poslije podne na rasporedu je opušteno druženje na „Mix&Mingle“ afterwork partyju, a petkom i subotom uz vrhunsku ponudu koktela, vina i slasnih zalogaja atmosfera prerasta u idealno zagrijavanje za izlazak. Ne treba brinuti za „dan poslije“ jer će vas u Lokalu pokrenuti najbolja kava u Gradu, Cogito speciality kava, zdrav doručak i prava doza šećera u domaćim, ručno rađenim slasticama. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac