To je to što me zanima!

Publika je izabrala: Nina Badrić dobila 'Cesaricu' za hit godine

Na finalnoj večeri publiku su zabavljali neki od nominiranih izvođača kao što su Nina Badrić, Željko Bebek, Ivan Zak, Tomislav Bralić & klapa Intrade, klapa Rišpet, Kedžo & Zsa Zsa...
Vidi originalni članak

Hit autorima proglašeni su Vjekoslava i Tonči Huljić.

Radijski hit godine je pjesma Nine Badrić 'Dani i godine'.

Pjesma 'Ne lomi mi srce', u izvođenju Maje Šuput, internetski je hit godine.

Hit godine pop glazbe pjesma je 'Zagrli me' grupe Pravila Igre. Hit godine tamburaške glazbe je 'Zadnja želja' Miroslava Škore.

Klapa Rišpet ima hit godine klapske glazbe - 'Reći ćeš mi fala', javlja HRT: 

Na finalnoj večeri publiku su zabavljali neki od nominiranih izvođača kao što su Nina Badrić, Željko Bebek, Ivan Zak, Tomislav Bralić & klapa Intrade, klapa Rišpet, Kedžo & Zsa Zsa, Miroslav Škoro, Pravila igre i Mia Dimšić.

- Počašćen sam što sam među dvanaest finalista Cesarice. Mislim da su takvi projekti prijeko potrebni hrvatskoj zabavnoj glazbi i daju joj pozornost koju ona i zaslužuje, rekao je Ivan Zak (38).

Glazbenik je raspjevao publiku na splitskim Prokurativama, gdje je nastupio na dodjeli nagrade publike za hit godine Cesarica. Zak je osim hitom 'Meni se s tobom' oduševio svojim izgledom, pa je na elegantne sako i hlače ‘isfurao’ majicu originalnog printa.

- Uskoro ću obožavatelje počastiti novom pjesmom iz svoje radionice pa vjerujem da će se ovog ljeta veseliti, zaljubljivati i provoditi uz ritmove ljetne pjesme - rekao je Zak.

Pjevač se požalio što je nakon svog nastupa odjurio iz Splita i krenuo prema Mariji Bistrici, gdje ima zakazan koncert, pa nije stigao čestitati kolegici Nini Badrić (45) na osvojenoj nagradi za hit godine.

- Sretna sam i ponosna što ovu pjesmu publika rado sluša. Pjevala sam ‘Dani i godine’ u Splitu u čast svim svojim obožavateljima - rekla je ponosna pjevačica, koja je s Predragom Martinjakom napisala svoj nagrađivani hit. Nagrada je nazvana po velikom Gibonnijevu hitu, a dodijeljena je u nekoliko kategorija, pa je tako Cesaricu za klapsku glazbu dobila klapa Rišpet, za hit autore Tonči i Vjekoslava Huljić, u kategoriji pop glazbe Cesaricu je dobila grupa Pravila igre, za pjesmu “Zagrli me”. Pjesma “Zadnja želja” Miroslava Škore, dobila je Cesaricu za tamburašku glazbu, a u kategoriji zabavne glazbe nagradu je dobio Željko Bebek za pjesmu “Ja po kafanama”.

Utemeljitelj glazbene nagrade Cesarica je Unison - Hrvatski glazbeni savez, a ime Cesarica dobila je po pjesmi koja je na prvom Porinu, održanom 1994. , osvojila čak 4 Porina, između ostalih i onaj u kategoriji Hit godine.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Cukrena 08.07.2017.

    Čestitke Nini..pjesma je super:)

  • OS_LEGA 08.07.2017.

    Pjesma je nikakva. Bila bi možda prošla za reklamu prozora i vrata nekog renomiranog proizvođača stolarije!

  • Papatest 08.07.2017.

    A joj Huljići ,Badrička,i dalje smo seljaština

Komentiraj...
Vidi sve komentare