To je to što me zanima!

Pukla ljubav: Ivana Paris i Dino Bubičić su se odlučili razvesti?

Dino je, prije nego je 2008. postao Mister Hrvatske, četiri mjeseca bio u zatvoru zbog problema s narkoticima. O životu iza rešetaka progovorio je u knjizi 'Od dilera do mistera'...
Vidi originalni članak

Bivši mister Dino Bubičić (37) i bivša misica Ivana Paris (35) bili su zvijezde prvog hrvatskog reality vjenčanja. Nakon sudjelovanja u Farmi, zaljubili su se i vjenčali u Puli 2010., a danas se navodno razvode, prenosi Slobodna Dalmacija.

Kad se počelo šuškati o njihovom razvodu, Ivana i Dino nisu htjeli komentirati glasine. Kako prenosi Slobodna Dalmacija, nisu im htjeli ni potvrditi, a ni demantirati navode o prekidu:

- Ja sam odavno javni život ostavio iza sebe i nikakva komunikacija s medijima me ne zanima - rekao im je Dino.

Ivana i Dino upoznali su se u realityju 'Farma', zaljubili se i vjenčali te postali ponosni roditelji dva sina Leonida i Noela.

- Farma mi je odredila cijeli život. Da nisam tamo bila, nikada ne bih upoznala svojeg supruga. Sve mi se nekako izokrenulo nakon te Farme, u pozitivnom smislu - rekla je svojedobno Ivana.

Kao par, ušli su zajedno i u srpski reality show 'Big Mama House' gdje je Dino u jednom trenutku ošamario Ivanu.

'IZBLAJHALA' KOSU Sjećate se nje? Bivša misica Ivana Paris je neprepoznatljiva

Inače, Dino je, prije nego je 2008. postao Mister Hrvatske, četiri mjeseca bio u zatvoru zbog problema s narkoticima. O životu iza rešetaka progovorio je u knjizi 'Od dilera do mistera' u kojoj je ispričao i sve o svojoj vezi s voditeljicom Vlatkom Pokos.

Premda su se povukli iz javnog života, Ivana i danas prihvati nositi pokoju reviju. Na 11. Riječkim stepenicama samo su je rijetki prepoznali jer je promijenila boju kose.

 

 

TEŠKO IM JE ODOLJETI: Žene rođene u znaku Škorpiona su mamac za muškarce, ali ovaj znak ih premašuje

Idi na 24sata

Komentari 27

  • japanokinez 28.03.2019.

    Ne razumijem sa tako malo godina izgled kao starice.

  • nistajasno 27.03.2019.

    Ide knjiga;kako sam prezivio razvod braka?

  • 27.03.2019.

    Zvali su ga mister x hahahah zna se zbog cega jel

Komentiraj...
Vidi sve komentare