To je to što me zanima!

'Punica hoće moj sat, a kad ga se zasitim, darovat ću joj ga'

Massimo kaže da je bez sata na ruci izgubljen. Rado ih nosi, često si kupi neki novi model. Novi sat Brenatt, koji pristaje uz sve, upotpunio je njegovu kolekciju
Vidi originalni članak

Moj novi sat svidio se i supruzi i kćeri, ali najviše punici. Ne skidam ga s ruke, a kad ga se zasitim, darovat ću joj ga jer je jednako lijep i na muškoj i na ženskoj ruci, kaže Massimo (51).

Dodaje da je bez sata na ruci izgubljen. Rado ih nosi, često si kupi neki novi model, a najdraži su mu otmjeni, tanki muški satovi. Novi sat Brenatt upotpunio je njegovu kolekciju. Massimo je odabrao crno-zeleni model, a svidio mu se jer je lagan i sportski te pristaje uz sve.

Već nosim svoj sat i prijatelji me redom ispituju bih li im ga darovao

Prijatelji ga žicaju da im ga daruje, a pjevač im preporučuje da ga svakako nabave već danas kad počinje njegova prodaja u ograničenim količinama, i to samo uz tjednik Express. Može ga se kupiti po jedinstvenoj cijeni od 79,90 kuna. Sličan savjet je prijateljicama dala makedonska glumica Jelena Jovanova (30) kojoj je Brenatt prvi muški sat koji lijepo pristaje na njezine elegantne ruke.

Poklonila sam sat bratu i obećao je da će ga stalno nositi

- Brat je nedavno postao otac. Pitala sam ga jesu li dva lijepa sata dovoljan dar. I jedva ih je dočekao. Jako su mu se svidjela i rekao je da će ih uvijek nositi - rekla je Jovanova. Vi, kao i naše zvijezde, možete uživati čitajući naš tjednik Express koji otkriva istinu o fatalnim Titovim ljubavnicama. Doznajte tko je bio Maršalova opsesija, koja je nakon veze s njim završila u logoru.

Donosimo sablastan popis hrvatskih tvrtki koje su na izdisaju. Lista je duža i od Maršalovih ljubavnica. Otkrivamo tko su glavni krivci što nekoliko desetaka tisuća ljudi strepi za posao. U rubrici Zokine kućne čarolije čitajte tko bi sve bio bolji ministar od onih koji trenutačno sjede u kabinetu, iako nas Zoki uvjerava da alternative nema. Ima, Zorane, ima. Itekako! Sve je u Expressu. Satovi Brenatt od danas se mogu kupiti uz naš tjednik Express, i to po cijeni od 79,90 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 29.04.2014.

    Uvijek ista spika, kao, prijatelji ga žicaju da im pokloni sat...ma dajte, molim vas....

  • teninamama 27.04.2014.

    Massimo, s obzirom koliko zarađuješ, mogao bi joj kupiti jedan

  • Ahileja 27.04.2014.

    Budi sretan da te traži samo sat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare