To je to što me zanima!

Rabljanin osvaja Milano: Za Marijem je lud Giorgio Armani

Mario Škarić već treći put nosio je reviju za Armanija. Na Milanskom tjednu mode ove sezone nosio je dvije Armanijeve revije Prošao je casting između 500 modela
Vidi originalni članak

Zagrebačkom studentu plješću na pisti u Milanu. Isprva ga je to znalo zbuniti, a sad više nema tremu. Redovito polaže ispite na Pravnom fakultetu i obavezno odlazi u teretanu kako bi očuvao mišićav torzo. Rabljanin je Giorgija Armanija osvojio izgledom, ali prije svega osobnošću.

- Mario je jako pametan. U manekenstvu je izgled dvadeset posto, ostalo je osobnost - kaže njegov agent Sayon Bangoura iz Midikenna.

Mario Škarić (23) na Milanskom tjednu mode ove sezone nosio je dvije Armanijeve revije. Na casting praktički nije trebao ni ići. Armanijevi suradnici već ga znaju jer je i prošle jeseni radio za talijanskog modnog diva. Prošao je casting između 500 modela, a Giorgio Armani je nakon revija ponosno pozirao sa svojim modelima. Mario je nosio revije za Pepe Jeans u Madridu te je bio na revijama Njujorškog tjedna mode. Rabljanin je modnu karijeru počeo prije tri godine.

- Kad je došao na razgovor u agenciju, odmah smo znali da je onaj pravi. On je muška verzija Mateje Penave - rekao je njegov agent.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • moj stav 23.01.2013.

    bravaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

  • pernica 23.01.2013.

    na prvoj slici super! ima ono nešto, kako se kaže....na drugoj, više ne sliči na sebe, kao da je druga osoba....ali svejedno čestitke! nek radi i zaradi, bravo momak!

  • Cokoladica_1 23.01.2013.

    lijepo za njega, iako je meni fizički totalno odbojan kao uostalom svi ti modeli - muški i ženski, sve dolazi u obzir ali žgoljavost ne ni pod razno! **ebš muškarca ispod 90 kila i 185 cm :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare