To je to što me zanima!

Rade Šerbedžija silno se veseli ploviti na svom brodu Draganu

TA TVOJA BARKA MALA Glumica Milena Dravić odlučila je drveni čamac Dragana Nikolića pokloniti zajedničkom prijatelju Radi Šerbedžiji
Vidi originalni članak

Kazalište Ulysses na Brijunima, koje preko ljeta posjećuje svjetska elita, može se pohvaliti novom ‘atrakcijom’ - drvenim brodićem. 

Uglađen i pomno renovirani brodić s velikim kormilom već je u upotrebi i svečano je uronjen u Jadran. Brodić je bio u vlasništvu pokojnoga glumca Dragana Nikolića, a Milena Dravić odlučila ga je pokloniti njihovu zajedničkom prijatelju Radi Šerbedžiji. 

Lijepa uspomena: Nikolić je obožavao život, ljude i brodove

Vječni podsjetnik da je to nekad bila barka poznatoga glumca je njegovo lice na samom čamcu iz filma ‘Balkan Express’, kad je glumio lik Popaja. 

Glumac je prošle godine preminuo nakon duge i teške bolesti, a Rade Šerbedžija je svoje prijatelje često posjećivao u Beogradu. 

Kapetan Rade: Brodićem će voziti goste, a Rade ga je porinuo tako što je o njega razbio šampanja

. Ovaj mali brod nosi Draganovo ime i time mu želim reći hvala na umjetničkoj vrijednosti i našem prijateljstvu- rekao je Rade Šerbedžija koji brodom plovi s velikim ponosom, a on ga i podsjeća na pokojnog prijatelja.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • medeki 26.07.2017.

    Simpa brodić i družba u njemu. Negativnoi komentari su primitivizam i zloba!

  • volim hrvatsku 25.07.2017.

    Prestanite više podmetati da pljujemo Šerbedžiju zato što je pravoslavac. I Arsen je bio pravoslavac, i Đorđe Novković, i Diklić i Kalember pa ih nito nikada ne dira. Radu ne volimo jer je loš čovjek, a ne zbog njegove vjere!

  • volim hrvatsku 25.07.2017.

    Sve u redu, samo bi s tim Draganom Rade trebao pristajati na Adi Ciganliji a ne na Brijunima

Komentiraj...
Vidi sve komentare