To je to što me zanima!

Rafo je ipak odustao od scene: 'Nisam gladan za uspjehom...'

Nemam ja više neku glad ni čežnju za uspjehom i karijerom kakvu sam imao prije dvadeset godina, izjavio je Rafael Dropulić za RTL-ov Exkluziv
Vidi originalni članak

Reality zvijezda iz Ploča, Rafael Dropulić Rafo (36), odustao je od povratka na glazbenu scenu. Unatoč tomu što je najavio prekid 'stvaralačkog posta', Rafo je za RTL-ov Exkluziv naknadno istaknuo kako zbog drugih prioriteta još neko vrijeme neće 'obnoviti status javne ličnosti'. 

- Nemam ja više neku glad ni čežnju za nekakvim uspjehom i karijerom kakvu sam imao prije dvadeset godina. Odgovara mi ovako se pojaviti na kvalitetnim mjestima, događanjima, odraditi svoj dio repertoara s guštom, duša mi se napuni i odem kući - izjavio je bivši roker za RTL-ov Exkluziv. 

Pobjednik 'Story Super Nove' i 'Farme' vjenčao se 2010. sa zaručnicom Marinom u Pločama, no par već godinama živi u Zagrebu. 

- Živim na Vrbiku, odem do Trga pa se vratim preko Zrinjevca, ispod pothodnika, Vukovarska i doma. I dobro mi je, zadovoljan sam. Skinuo sam devet kilograma tako - izjavio je. 

Rafo se nakon kratkotrajne glazbene karijere i pjesme 'Ja sam Rafo' iz 2003., posvetio vjeri, obitelji i studiranju. Iako je prošle godine s reperom Antom Cashom snimio navijačku himnu, Dropulić je ipak odustao od povratka na glazbenu scenu. 

POBJEDNIK 'STORY SUPER NOVE' Rafael Dropulić Rafo vraća se na scenu: 'Arena je spremna...'

- Svi su mi govorili 'Joj budalo jedna, što si sve mogao imati, a ti na kraju sve to ostaviš. Dižeš se ujutro na posao u osam, dolaziš doma u četiri mrtav umoran, što ti je to trebalo, a mogao si svirati okolo, putovati' - osvrnuo se na komentare  i zaključio:

'Jesam, mogao sam. Mogu još uvijek ako hoću, ali nije mi to, to.' 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ivan106 27.04.2019.

    neokatekumen

  • 26.04.2019.

    bio popularan par mjeseci i nestao...

  • 26.04.2019.

    Vec toliko godina proslo...istini za volju nije ima bas od cega ni odustat...kad nije nista ni pocea

Komentiraj...
Vidi sve komentare