Obavijesti

Show

Komentari 18

Rafael Dropulić Rafo vraća se na scenu: 'Arena je spremna...'

Rafael Dropulić Rafo vraća se na scenu: 'Arena je spremna...'
5

Rafo je postao poznat 2003. zahvaljujući pobjedi u reality showu Story Supernova Music Talents. Kući je otišao sa 100.000 kuna. Tada je veći iznos osvojene nagrade dao za izgradnju crkve u Pločama

VIDEO

Pobjednik 'Story Super Nove' i 'Farme' Rafael Dropulić (36) prije deset godina povukao se s glazbene scene i počeo raditi u Odjelu za poduzetništvo grada Zagreba. Okrenuo se, kako kaže, Bogu i oženio Marinu s kojom je u braku osam godina. Nastavio je pjevati u crkvenom zboru, a prošle godine 'udružio' je snage s Antom Cashom i snimio navijačku pjesmu.

- Snimio sam samo navijačku pjesmu s dobrom ekipom. Volim glazbu i s vremena na vrijeme nešto snimim iz običnog gušta i dobrog druženja. Sad je rukometno prvenstvo pa je ispalo fora, ali to ne znači da ću sad ostaviti dosadašnji život i biti svaki dan na televiziji i novinama - rekao je Rafael. 

Ipak,  ove godine nastupati će u zagrebačkoj Areni na tradicionalnom koncertu 'Pogledaj srce', a pridružit će mu se i Ante Cash, Alen Hržica, grupa Emanuel i brojni drugi izvođači duhovne glazbe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za period života koji je proveo u realityju, kaže da mu je bio stresan, ali i da je sve bilo jedno veliko i pozitivno iskustvo. 

- Stresno je bilo zato što sam bio na velikom udaru javnosti. Upoznao sam tad jako puno ljudi i to mi je otvorilo neka vrata u životu koja su mi i dan danas otvorena - rekao nam je Rafo i zaključio da mu je to u svakom slučaju bilo jedno pozitivno iskustvo.

YouTube

Podsjetimo, Rafo je postao poznat 2003. zahvaljujući pobjedi u reality showu Story Supernova Music Talents. Kući je otišao sa 100.000 kuna. Tada je veći iznos osvojene nagrade dao za izgradnju crkve u Pločama. 

Slavko Midžor

Dropulić je pobijedio i 2008. u showu Farma nakon tri mjeseca izolacije te osvojio pola milijuna kuna. 

NE OTKRIVAJTE IM SVOJE TAJNE: Ova tri horoskopska znaka vas tračaju čim im okrenete leđa

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje