To je to što me zanima!

Raketa s kćerima roni u pjeni: Uživam u tome kao malo dijete

Nogometaševi obožavatelji su komentirali kako je divan prizor oca i djevojčica koji se tako iskreno smiješe. Dodali su kako je fotografija jednostavno prelijepa
Vidi originalni članak

Ovo se zove sreća, komentirali su fanovi fotografiju Ivana Rakitića (30) s kćeri na ramenima. Nakon što se pohvalio da on i supruga Raquel Mauri (28) bosonogi jašu, nogometaš je pokazao da je pronašao zabavnu zanimaciju i s kćerima Altheom (4) i Adarom (2). 

- Uživam kao dijete s mojim curama - istaknuo je Rakitić pokraj slike na kojoj su on i kćeri prekriveni pjenom. Nogometaševi obožavatelji su komentirali kako je divan prizor oca i djevojčica koji se tako iskreno smiješe. Dodali su kako je fotografija jednostavno prelijepa. 

- Kako ste slatki. Zaljubila sam se u vašu idilu. Uživajte u ovakvoj zabavi dok možete, djeca tako brzo rastu - istaknuli su. Komentirali su kako je nogometaš zaslužio 'odmor iz snova' nakon što je odlično igrao na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. 

Rakitić se jučer pohvalio fotografijama s jahanja u Barceloni. Ivan i Raquel su zajedno pozirali na konju i to je oduševilo brojne nogometaševe obožavatelje. Komentirali su kako su najdivniji par koji je ikada postojao. Dodali su da sanjaju o ljubavi kakvu oni imaju. 

- Ovo je savršena fotografija. Presladak ste par. Samo kralj zaslužuje kraljicu. Ovo je hrvatska inačica ljubavi iz telenovela - istaknuli su fanovi.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 21.07.2018.

    prelijepa familija.. lijepa hrvatska imena…. ..

  • _Varešak_ 21.07.2018.

    Neka im je sretno.

  • qracodovce 21.07.2018.

    a kad im djeca imaju kakicu, u koliko sati? Dajte, molim vas, recite mi... bez tog podatka ne mogu spavati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare