Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
24 komentara

Raketa s kćerima roni u pjeni: Uživam u tome kao malo dijete

Nogometaševi obožavatelji su komentirali kako je divan prizor oca i djevojčica koji se tako iskreno smiješe. Dodali su kako je fotografija jednostavno prelijepa

Foto: Instagram
24 komentara

Ovo se zove sreća, komentirali su fanovi fotografiju Ivana Rakitića (30) s kćeri na ramenima. Nakon što se pohvalio da on i supruga Raquel Mauri (28) bosonogi jašu, nogometaš je pokazao da je pronašao zabavnu zanimaciju i s kćerima Altheom (4) i Adarom (2). 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

- Uživam kao dijete s mojim curama - istaknuo je Rakitić pokraj slike na kojoj su on i kćeri prekriveni pjenom. Nogometaševi obožavatelji su komentirali kako je divan prizor oca i djevojčica koji se tako iskreno smiješe. Dodali su kako je fotografija jednostavno prelijepa. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

- Kako ste slatki. Zaljubila sam se u vašu idilu. Uživajte u ovakvoj zabavi dok možete, djeca tako brzo rastu - istaknuli su. Komentirali su kako je nogometaš zaslužio 'odmor iz snova' nakon što je odlično igrao na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

Rakitić se jučer pohvalio fotografijama s jahanja u Barceloni. Ivan i Raquel su zajedno pozirali na konju i to je oduševilo brojne nogometaševe obožavatelje. Komentirali su kako su najdivniji par koji je ikada postojao. Dodali su da sanjaju o ljubavi kakvu oni imaju. 

Foto: Privatni album/instagram

- Ovo je savršena fotografija. Presladak ste par. Samo kralj zaslužuje kraljicu. Ovo je hrvatska inačica ljubavi iz telenovela - istaknuli su fanovi.

 

 

Naši partneri pišu
Message