Obavijesti

Show

Komentari 24

Raketa s kćerima roni u pjeni: Uživam u tome kao malo dijete

Raketa s kćerima roni u pjeni: Uživam u tome kao malo dijete
9

Nogometaševi obožavatelji su komentirali kako je divan prizor oca i djevojčica koji se tako iskreno smiješe. Dodali su kako je fotografija jednostavno prelijepa

VIDEO

Ovo se zove sreća, komentirali su fanovi fotografiju Ivana Rakitića (30) s kćeri na ramenima. Nakon što se pohvalio da on i supruga Raquel Mauri (28) bosonogi jašu, nogometaš je pokazao da je pronašao zabavnu zanimaciju i s kćerima Altheom (4) i Adarom (2). 

- Uživam kao dijete s mojim curama - istaknuo je Rakitić pokraj slike na kojoj su on i kćeri prekriveni pjenom. Nogometaševi obožavatelji su komentirali kako je divan prizor oca i djevojčica koji se tako iskreno smiješe. Dodali su kako je fotografija jednostavno prelijepa. 

- Kako ste slatki. Zaljubila sam se u vašu idilu. Uživajte u ovakvoj zabavi dok možete, djeca tako brzo rastu - istaknuli su. Komentirali su kako je nogometaš zaslužio 'odmor iz snova' nakon što je odlično igrao na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. 

Rakitić se jučer pohvalio fotografijama s jahanja u Barceloni. Ivan i Raquel su zajedno pozirali na konju i to je oduševilo brojne nogometaševe obožavatelje. Komentirali su kako su najdivniji par koji je ikada postojao. Dodali su da sanjaju o ljubavi kakvu oni imaju. 

- Ovo je savršena fotografija. Presladak ste par. Samo kralj zaslužuje kraljicu. Ovo je hrvatska inačica ljubavi iz telenovela - istaknuli su fanovi.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu