To je to što me zanima!

Rakitić i Raquel odmaraju na omiljenoj destinaciji: Uživajte, zaslužili ste, predivna ste obitelj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Par se upoznao 2011. godine, kada je Rakitić prešao igrati u Sevillu. Ivan je svakodnevno posjećivao hotelski bar u kojem je tada radila Raquel samo kako bi je mogao vidjeti
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (34) i supruga Raquel Mauri (32) nekoliko dana nakon što su proslavili godišnjicu braka odlučili su otputovati i odmoriti se u Dubaiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svoje su fanove iznenadili fotkama na društvenoj mreži Instagram na kojima se vidi kako uživaju na jet-skiju. Dubai su, prisjetimo se, posjetili i prošle godine, a mnogi komentiraju kako im je to omiljena destinacija.

Brojni obožavatelji nisu propustili priliku te su ovom paru ispod fotki udijelili komplimente.

PRIVUKLE SVU POZORNOST Objava Modrića izazvala niz reakcija: Zbog sunčanih naočala fanovi ga hvalili, ali i kritizirali

'Prekrasna fotografija, 'Predivna obitelj','Koliko ste samo zgodni', 'Uživajte, zaslužili ste', samo su neki od komentara koji su se našli u moru emotikona srca.

Prisjetimo se, supružnici su nedavno proslavili sedmu godišnjicu braka. Rakitić i Mauri upoznali su se krajem siječnja 2011. godine, kada je Rakitić prešao igrati u Sevillu. Ivan je svakodnevno posjećivao hotelski bar u kojem je tada radila Raquel samo kako bi je mogao vidjeti. 

- Žena koja je radila u baru bila je prelijepa. Odmah sam si rekao da mi se sviđa ovaj grad. Nisam joj mogao reći ništa osim 'bok' jer nisam znao ni riječ španjolskog. Rekao sam bratu da ću oženiti tu ženu - svojedobno je izjavio Rakitić. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO MI BOLJE KUHA?'

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Zlatna Vuga 28.06.2022.

    Svatko može vidjeti naslov pa odlučiti hoće li pročitati članak ili neće, ali da se ljudima koji rade po cijele dane za mizernu plaću stalno serviraju fotke onih koji uživaju baš i nije neka fora. Nek su oni sretni i veseli, ali daleko od pogleda "normalnih" ljudi kojima ovo dođe samo kao provokacija. Jesu zaradili svojim radom tj. trčkaranjem simo-tamo, ali su im cifre što netko ne zaradi za deset radnih vjekova. To nije nogomet sport, nego nogomet biznis i nije istina da je njihov posao realno vredniji od mog ili bilo čijeg tko radi "obične" poslove.

  • barica_30 28.06.2022.

    Jel to onaj sto se hvali da ga je zena otkantala preko 20 puta?... dok nije saznala da je prvoligaški nogometas...

  • trpaj_sirotinju 28.06.2022.

    od čega se dama toliko naradila da je "zaslužila" godišnji?

Komentiraj...
Vidi sve komentare