Show

Komentari 14

Rakitić i Raquel odmaraju na omiljenoj destinaciji: Uživajte, zaslužili ste, predivna ste obitelj

Rakitić i Raquel odmaraju na omiljenoj destinaciji: Uživajte, zaslužili ste, predivna ste obitelj

Par se upoznao 2011. godine, kada je Rakitić prešao igrati u Sevillu. Ivan je svakodnevno posjećivao hotelski bar u kojem je tada radila Raquel samo kako bi je mogao vidjeti

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (34) i supruga Raquel Mauri (32) nekoliko dana nakon što su proslavili godišnjicu braka odlučili su otputovati i odmoriti se u Dubaiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svoje su fanove iznenadili fotkama na društvenoj mreži Instagram na kojima se vidi kako uživaju na jet-skiju. Dubai su, prisjetimo se, posjetili i prošle godine, a mnogi komentiraju kako im je to omiljena destinacija.

Brojni obožavatelji nisu propustili priliku te su ovom paru ispod fotki udijelili komplimente.

'Prekrasna fotografija, 'Predivna obitelj','Koliko ste samo zgodni', 'Uživajte, zaslužili ste', samo su neki od komentara koji su se našli u moru emotikona srca.

Prisjetimo se, supružnici su nedavno proslavili sedmu godišnjicu braka. Rakitić i Mauri upoznali su se krajem siječnja 2011. godine, kada je Rakitić prešao igrati u Sevillu. Ivan je svakodnevno posjećivao hotelski bar u kojem je tada radila Raquel samo kako bi je mogao vidjeti. 

- Žena koja je radila u baru bila je prelijepa. Odmah sam si rekao da mi se sviđa ovaj grad. Nisam joj mogao reći ništa osim 'bok' jer nisam znao ni riječ španjolskog. Rekao sam bratu da ću oženiti tu ženu - svojedobno je izjavio Rakitić. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO MI BOLJE KUHA?'