To je to što me zanima!

Rakitić i Raquel pozirali u kadi

Par nerijetko dijeli sa svojim fanovima zaljubljene fotografije, a ovoga su puta pozirali na krovu hotela. Bivši hrvatski reprezentativac nikad nije krio koliko je zaljubljen u Španjolku
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić (33) i njegova supruga Raquel Mauri (32) gotovo svakodnevno objavljuju fotografije obiteljske idile, osobito u vrijeme blagdana. Ovog su puta mnoge iznenadili fotografijama u jacuzziju s pogledom na raskošnu katedralu u Sevilli.

U tom španjolskom gradu su se i upoznali 2011. godine, kad je bivši reprezentativac potpisao za istoimeni klub, a u katedrali su se vjenčali 2015. godine. Ovog kolovoza proslavili su 10 godina veze, a na novim fotografijama Rakitić je ženi romantično poručio da 'što Sevilla da, nitko ti ne može oduzeti'.

BLAGDANSKA IDILA Izabel Kovačić raznježila pratitelje fotografijom sina Ivana: 'Koliko je samo sladak'

Prije nekoliko dana na Instagramu su poželjeli Sretan Božić pratiteljima, pozirajući ispred drvca s kćerima Altheom i Adarom, čija su lica prekrili, te kućnim ljubimcima.

Na ostalim fotografijama imali smo priliku vidjeti ostatak obitelji, Raquelinu sestru i majku, a obožavatelji su u komentarima poručili kako su divna obitelj i uzvratili lijepe želje.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • zubić mile 29.12.2021.

    A ko je slikao gologuze 🤔

  • waalter 28.12.2021.

    Ni Lili im nije ravna. Što bi tek bilo da nije konobarica.

  • suši i grej gus 28.12.2021.

    E moj Ivane, mogao si naći lijepo svoju Hrvaticu. Ovako ne pričaš na hrvatskom sa svojom ženom a ni sa djecom. Šteta

Komentiraj...
Vidi sve komentare