Show

Komentari 2

Izabel Kovačić raznježila pratitelje fotografijom sina Ivana: 'Koliko je samo sladak'

Izabel Kovačić raznježila pratitelje fotografijom sina Ivana: 'Koliko je samo sladak'

Fotografija na kojoj maleni Ivan stoji ispred ukrašenog bora ukrala je srca mnogobrojnih pratitelja ovoga para

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić (27) i njegova supruga Izabel Kovačić (29) proveli su Božić s njihovim sinčićem Ivanom

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, tom je prigodom Isabel objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram te raznježila brojne pratitelje. Njihov sinčić stoji ispred ukrašenog bora.

Pratitelji su u komentarima pisali kako je dječak predivan, a obitelji poželjeli sve najljepše želje za Božić i nadolazeće blagdane.

'Koliko je samo sladak', 'Predivan je', 'Anđelčić' - samo su neki od komentara ispod objave na društvenoj mreži

Prisjetimo se, prošle godine za blagdane na društvenim mrežama objavili su prvu obiteljsku fotografiju. Izabel je sinčića držala u naručju, a odjenuli su mu topli bodi.

Izabel je Ivana rodila u listopadu prošle godine. Nakon što se u svibnju doznalo kako je trudna, dugo je skrivala trudnički trbuščić. Sada uživaju u obiteljskoj idili. Mateo i Izabel započeli su vezu prije deset godina. Često su se viđali na nedjeljnim misama pa su se zaljubili jedno u drugo. 

Izabel je najviše voljela pjevati psalme i duhovne šansone, što se Matea izrazito dojmilo. Par živi u Londonu od Mateove karijere, a u braku su od 2017. Nogometaš trenutačno igra za londonski Chelsea kao vezni igrač. 

Najčitaniji članci