To je to što me zanima!

Rami Malek trebao bi glumiti u idućem filmu o Jamesu Bondu

Iz uloge legendarnog glazbenika Freddieja Mercuryja, Malek bi tako navodno trebao postati glavni negativac u idućem filmu o najpoznatijem svjetskom tajnom agentu...
Vidi originalni članak

Nakon što je prošlog vikenda osvojio nagradu Oscar u kategoriji najbolje glavne muške uloge u filmu 'Bohemian Rhapsody', glumcu Ramiju Maleku (37) pružila se još jedna prilika.

KOLEGE MU POMAGALE Rami Malek nakon govora pao s pozornice: Zvali hitnu pomoć

Naime, iz uloge legendarnog glazbenika i frontmena grupe 'Queen', Freddieja Mercuryja Rami bi tako trebao postati još uvijek neimenovani negativac u idućem filmu o Jamesu Bondu.

Kako donosi Collider, Malek je u završnim pregovorima kako bi glumio u novom nastavku franšize o najpoznatijem tajnom agentu.

OPET NA VRHU Rami Malek i GaGa pobijedili su i na dodjeli BAFTA nagrada...

Već ranije je bilo određenih glasina da 'baca oko' na sljedećeg Bondovog zlikovca, ali mu raspored snimanja za završnu sezonu 'Mr. Robota' to nije dozvoljavao. 

Film koji će režirati američki redatelj Cary Joji Fukunaga (41) trebao bi krenuti s produkcijom već ovog proljeća, a u kinima će se početi prikazivati 10. travnja 2020.godine. 

'ZNAMO SE GODINAMA' Rami Malek objasnio kako je došlo do neugodnjaka s Nicole

Ova vijest o novom filmskom angažmanu stigla je samo tri dana nakon što je Malek osvojio prvi svoj Oscar za ulogu u filmu 'Bohemian Rhapsody', a u emotivnom govoru zahvalio se majci te se prisjetio pokojnog oca. Kroz suze se zahvalio kolegama glumcima.

- Zahvalan sam svima koji su vjerovali u mene - rekao je Malek kojem je ta ista uloga nešto ranije donijela i Zlatni globus.

ZLATNI GLOBUSI 2019. 'Bohemian Rhapsody' i Rami Malek slavili: 'Hvala ti, Freddie'

Pratite nas na našem Instagram profilu

OTKRILA IH JE FOTOGRAFIJA: Lady Gaga i Bradley su se spetljali na premijeri? Na usnama mu trag njezina crvenog ruža

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 03.03.2019.

    Četvrt stoljeća skoro da ga nema, a još uvijek šetka karizma tog legendarnog umjetnika. Velike zvijezde..koja je izgovorila izmeđuostalog famoznu rečenicu.. :" Ma radi što želiš, samo mi ne diraj moje note i nemoj me nikada učiniti dosadnim.."Don't stop me now" : ) Tooo je izgovarao Mercury u zadnjim danima svog života menadžeru grupe Queen...Danas, nakon svega toga, može se reći, želja mu je uslišena. O ja, o njemu se i danas govori.. Njegov "poseban" život, na neki način eto i tipičan ...za sex & drugs & rock & roll je Rami Malek i solidno donio.. premda me nije oborio sa stolice. Eto, ma nije mi se ušetao u doživljaj, dominantno ..i pun karizme, kako bi po meni trebao netko, tko nam prezentira jednoga Freddie/ja. Onog koji je imao stvaralačku energiju, nešta ga je nosilo kada se onako dominantno kretao pozornicom.. iz njega je prštala sigurnost. Plijenio je, vladao je, ostavljao bez daha.. barem na bini, ako ne privatno. Divim se svakome, tko se osudio staviti se u njegovu kožu, a evo, to je bio dotični. I koliko god mene nije baš oduševio, nije bio ni toliko loš, dapače.. Možda će mu uloga zločestoga u 007 filmu , također biti izazov. Jedno stoji, ako ništa ..hrabar je, nema mu se tu što prigovoriti.. :)))

  • Papatest 02.03.2019.

    Ne liči na čovjeka

  • arwenn 02.03.2019.

    To kaze tko ? :) ! Kako god meni je simpa

Komentiraj...
Vidi sve komentare