To je to što me zanima!

Ramljak prodaje stan, sada se seli u kuću okruženu zelenilom?

Bivša Feminnemka radosno očekuje prinovu. Njoj i njezinom suprugu u kolovozu bi trebala stići djevojčica. Obitelj se povećava pa joj je potrebno i više prostora. Pamela prodaje stan, a ona će se s obitelji preseliti
Vidi originalni članak

Pjevačica Pamela Ramljak (40) nedavno je na društvenim mrežama objavila kako prodaje stan, no nije napomenula kamo se ona planira odseliti. S obzirom da bi im uskoro trebalo doći pojačanje u obitelji jer nekadašnja članica grupe Feminnem očekuje djevojčicu, potrebno joj je više prostora.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Soraja pokazala luksuzni stan'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na društvenim je mrežama svojom posljednjom objavom dala naslutiti kako bi se možda mogla preseliti negdje gdje ima potpuni mir i tišinu.

- Ne mogu vjerovati da ću ovakvu ljepotu imati sto metara od kuće. Što sam starija, sve manje želim biti u vrevi događaja, a što više u zatvorenom obiteljskom krugu u miru i tišini - napisala je Ramljak uz fotografiju na kojoj pozira u šumi.

SAMA GA UREDILA Pamela Ramljak prodaje stan: 'Nisam očekivala toliko upita...'

Čini se kako se pjevačica želi udaljiti od gradske buke i majčinstvo provesti u prirodi. 

- Uvijek je lijepo biti u krugu prijatelja i ljudi koje volim, ali jednu divnu stvar donosi zrelost. To je da istinski uživaš u svome svijetu i da se jednostavno prestaneš mjeriti s drugima - dodala je.

Njezini su joj prijatelji u komentarima pružili podršku te se složili s njezinim mišljenjem.

- Baš to. Što sam starija, to više želim u divljinu i prirodu. Maštam o kućici s livadom bez ovih zgrada i asfalta. Uživaj sa svojima - pisali su joj. 

Pamela je u slatkom iščekivanju, a beba bi trebala stići u kolovozu. Ona i i njezin suprug neizmjerno joj se raduju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • barica_30 02.07.2020.

    S kreditom ili bez kredita?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare