Show

Komentari 16

Pamela Ramljak prodaje stan: 'Nisam očekivala toliko upita...'

Pamela Ramljak prodaje stan: 'Nisam očekivala toliko upita...'

Ne mogu vam opisati koliko uživam u dekoraciji i malim promjenama tu i tamo, ali nabavila sam i vodootporni tepih baš za balkon, cvijeće, stolić i sad samo želim lijepo vrijeme, pisala je pjevačica kad je 'obnovila' terasu

Pjevačica Pamela Ramljak (40) ovih je dana na društvenim mrežama objavila da prodaje svoj stan, koji je sama uredila detaljima koji su joj se svidjeli. S obzirom da bi im uskoro trebalo doći pojačanje u obitelji jer nekadašnja članica grupe Feminem očekuje djevojčicu, očito im je ovaj stan postao premali i žele neki veći. 

- Prodajem stan, 62 kvadrata. Dvije spavaće sobe. Svi upiti daljnji u inbox - napisala je Pamela na Instagramu i stavila fotografije kuhinje i blagovaonice. Nedugo nakon javila se ponovno svojim pratiteljima. Bila je iznenađena brojnim komentarima i upitima oko stana. 

- Dragi moji, nisam očekivala toliko upita za stan. Uskoro objavim link s fotkama i svim detaljima. Hvala, i odgovorim svima. Pamela - poručila je. U stanu živi sa suprugom Mladenom Salajsterom te sinom Antunom (3) koji jedva čeka postati brat. 

Stan ima i prostranu terasu, a zbog praktičnog uređenja Pamela je već dobivala same pohvale. 

- Ne mogu vam opisati koliko uživam u dekoraciji i malim promjenama tu i tamo, ali nabavila sam i vodootporni tepih baš za balkon, cvijeće, stolić i sad samo želim lijepo vrijeme... Puse svima - pisala je pjevačica početkom svibnja kad je napravila malenu 'obnovu' terase. 

Pjevačica je ranije imala problema s trudnoćom te je izgubila dijete jer nosi gen koji uzrokuje zgrušavanje krvi zbog čega joj je, otkrila je, prijetio i drugi pobačaj. Podvrgnula se metodi zadržavanja ploda te si je svakodnevno sama davala injekcije. Beba bi trebala stići u kolovozu, a Pamela i njezin suprug neizmjerno joj se raduju.