To je to što me zanima!

'Rampage: Totalni kaos' uplašio 'Mjesto tišine' s prve pozicije

Dwayne Johnson je, ma što god o njemu govorili, ipak glumac čija sama pojava u nekom filmu diže šansu da će film zaraditi neslućene sume. To se zbilo i s 'Rampageom'
Vidi originalni članak

Premda je bilo onih koji su sumnjali u zvjezdanu silu Dwaynea Johnsona, glumac je još jednom potvrdio kako filmovi u kojima on glumi u stvari ne mogu propasti na blagajnama.

Tako je ovaj Havajac, tj. njegov film 'Rampage: Totalni kaos', preko vikenda bez ikakvog problema svrgnuo s prvog mjesta gledanosti dotadašnjeg šampiona, 'Mjesto tišine' Johna Krasinskog. Za 'Rampage' se predviđala zarada u prvom vikendu u američkim kinima od 30 do 40 milijuna dolara, no bilo je mnogo onih koji su očekivali i manje.

PRAVE KRIMINALKE 'Oceanovih osam': Lopovluk nikada nije bio ovoliko zabavan

Film je te sumnjivce ostavio bez glasa jer mu je zarada za vikend bila 34.5 milijuna dolara, sa svjetskom zaradom od 148 milijuna sveukupno. 'Mjesto tišine' i dalje je privlačilo publiku u kina te je utržilo još 32.6 milijuna, čime mu je ukupna zarada skočila na 151 milijun globalno.

Valja spomenuti i kako je 'Rampage' jedan od prvih filmova snimljenih po nekoj igri koji nije u potpunosti razočarao kritičare. Iako nema impresivnu ocjenu, film i dalje drži 50% na kritičarskoj stranici Rotten Tomatoes. Podsjećamo, prethodni film snimljen po igri, 'Tomb Raider', bio je dosadašnji šampion s 49%.

Uz ta dva filma među top pet nalazi se i horor 'Truth or Dare' kao i filmovi 'Igrač broj jedan' te komedija 'Blockers' na petom mjestu.

Ljetna sezona blockbustera ove godine počinje 27. travnja, kada u kina dolazi naredni dio dosadne sage o 'Osvetnicima'. Stoga, kako ljeto nije u travnju, bez ikakvog problema možemo prestati koristiti termin 'ljetna sezona'.

'Rampage: Totalni kaos', 'Mjesto tišine' te 'Igrač broj jedan' možete pogledati u svim boljim kinima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare