Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Budućnost ne nosi dobre vijesti za cjelokupnu ekipu Osvetnika

Do dan danas u cjelokupnoj franšizi nije poginuo niti jedan jedini glavni pozitivac, već smo gledali smrti isključivo 'ekipe sa strane' te negativaca. To bi se uskoro moglo promijeniti

Foto: Facebook/Screenshot
2 komentara

Još otkako je krenula Marvelova epska produkcija superherojskih filmova su se mnogi pitali hoće li ikad ikoji superheroj poginuti. U serijalu 'X-Men' je to pitanje pokriveno već u prvom filmu, no Marvelova produkcija odlučila se za malo simpatičniji i lakši pristup.

Tako do dan danas u cjelokupnoj franšizi nije poginuo niti jedan jedini glavni pozitivac, već smo gledali smrti isključivo 'ekipe sa strane' te negativaca.

Ta situacija mogla bi se stubokom promijeniti u novom filmu jer već sada je postalo jasno kako se u foršpanima nigdje ne pojavljuje Hawkeye. Njegov misteriozni nestanak mnogi tumače pričom koja će nam pokazati njegovu smrt.

Je li stvarno tako i je li Jeremy Renner u potpunosti odustao od uloge koju glumi još od prvog filma o Thoru vidjet ćemo krajem mjeseca kada 'Osvetnici: Rat beskonačnosti' stigne u kina.

U glavnim ulogama su isti glumci koje smo gledali u prvom i drugom filmu. To su Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson te navodno i Jeremy Renner. Njima se pridružuju gotovo svi glumci iz preostalih Marvelovih filmova.

Tako se pojavljuju i Samuel L. Jackson, Chris Pratt (posljednji od tri Chrissa), Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Don Cheadle, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Paul Rudd te neizostavni Tom Hiddleston.

'Osvetnici: Rat beskonačnosti', u kina stiže prema novom rasporedu krajem ovog mjeseca, 26. travnja.

Tema: FILM

Message