To je to što me zanima!

'Rasta unio kokain u zatvor, dio je sakrivao u donjem rublju...'

Reper je tužiteljstvu rekao kako je policajcima pokazao gdje skriva drogu. Manja količina bila mu je u donjem rublju, a veća u veš mašini. No policajcima tada nije rekao kako kod sebe ima i kokain
Vidi originalni članak

Reperu i pjevaču Stefanu Đuriću (30), poznatijem kao Rasta, nedavno je pronađeno 600 grama skanka, a posjeduje još narkotika. O tome je odmah obaviještena policija, droga mu je oduzeta i smješten je u pritvor.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Rastom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srpski mediji pišu kako je poslije saslušanja napravljen detaljan pretres repera, a iznenadili su se kada su mu pronašli vrećicu s bijelim prahom u novčaniku. No Rasta tvrdi kako nikada nije koristio neku drugu drogu osim marihuane.

- Ja sam umjetnik i već dugo koristim marihuanu, smatram da se treba koristiti kao lijek. Nikada ranije nisam kod sebe posjedovao ovoliku količinu marihuane, ali mi se ukazala prilika da je nabavim. Zbog situacije s korona virusom želio sam se osigurati - ispričao je Rasta.

Reper je tužiteljstvu rekao kako je policajcima pokazao gdje skriva drogu. Manja količina bila mu je u donjem rublju, a veća u veš mašini. No policajcima tada nije rekao kako kod sebe ima i kokain, koji su potom poslali na vještačenje.

REPER JE SURAĐIVAO Rasta skrivao marihuanu u veš mašini, sam je pokazao policiji

Nadležni sud i tužiteljstvo vode istragu protiv Raste zbog sumnje da je trgovao drogom, a obaviješteni su i kako je kod njega pronađena mala količina bijele praškaste materije za koju se vjeruje da je kokain, piše Alo.rs.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ivanaivano 15.10.2020.

    Kaj velis na to da si se prodao: imam para! Onak ..kuzim ali ... to je kada imas ohooho godina i brijes da ti je 18! Ok i imas para :/

  • Science of the Lambs 15.10.2020.

    Tvrdi da marihuanu treba koristiti kao lijek, ali nigdje ne piše od čega boluje.

  • Nabreklakožica 15.10.2020.

    Navodno je sakrivao robu u sfinkteru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare