To je to što me zanima!

'Rastali smo se kao prijatelji, prepustila sam mu naš kafić'

Prekid je naravno uvijek bolan, uvijek je teško, ali nije najgore zlo koje se čovjeku može dogoditi, rekla je Snježana Mehun te dodala kako Mihaelu ništa ne zamjera
Vidi originalni članak

Par se upoznao 2005. godine kad je Snježana bila vlasnica modne agencije, a Mihael model. Njihova priča završila je krajem 2013. godine. U intervjuu za 'Exkluziv Tabloid' Snježana Mehun (42) progovorila je o razvodu od Mihaela Galekovića (35).

- Prekid je naravno uvijek bolan, uvijek je teško, ali nije najgore zlo koje se čovjeku može dogoditi - rekla je poduzetnica. Kaže kako se sad već osjeća puno bolje nego prije, kad je prekid još bio 'svjež'. 

- Pikanterija oko prekida nema. Naš odnos je od strastvenih ljubavnika prerastao u prijateljski - objasnila je Mehun.

Tijekom života s Mihaelom, Snježana je vodila kafić Posh koji je nakon rastave prepustila bivšem suprugu.

- Mihael se više posvetio poslu u kafiću, pa je bilo logično da nastavi dalje raditi. Naravno da ću mu pomagati koliko mogu - kaže Mehun. 

Dodala je kako Mihaelu ništa ne zamjera i da će ga uvijek poštivati jer su ipak zajedno proveli deset prekrasnih godina. 

- Nije mi žao ni jedne minute i o Mihaelu mogu reći samo sve najbolje - rekla je Snježana.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • Ahileja 21.02.2014.

    Koga briga kako su se rastali.

  • pravoglasna 21.02.2014.

    bravo,,,super odrađeno,,,,,,,

  • pravoglasna 21.02.2014.

    Mozete vi reci sto hocete,,,al ova zena je svjesna i mentalno postupila,,,,bravo!!!! zasto bi se moralo razilaziti na nozeve,,,ako si s nekim 10g,mislim da je ovo odradila vrlo ljudski i profesionalno,,bez stresa,,,mislim da če poslje ovog oboje mirnije nastaviti svoj život

Komentiraj...
Vidi sve komentare