To je to što me zanima!

Rat tajnih agenata: Treći film o Kingsmanima stiže nam u kina

Kritičari su rekli kako su filmovi serijala o Kingsmanima serijal o Jamesu Bondu na veliko premašili. Kako god bilo, oba Kingsmana bili su uspješni filmovi, pa nam tako i trojka stiže
Vidi originalni članak

'Kingsman: Zlatni krug', nastavak lude špijunske komedije 'Kingsman: Tajna služba', u kina se vratio 2017. godine s Taronom Egertonom i Colinom Firthom u glavnim ulogama. Njima u pomoć došli su i Julianne Moore, Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal, Jeff Bridges, Vinnie Jones te Elton John.

Većinu sporednih likova nećemo moći vidjeti u trećem filmu, no glavne likove ćemo još jednom gledati kako spašavaju svijet. Tako će se Gary 'Eggsy' Unwin (Taron Egerton) i Harry Hart (Colin Firth) ponovno baciti u bitku za sve nas. U prvom filmu u pitanju je bila globalna zavjera medijskog mogula Richmonda Valentinea (Samuel L. Jackson), dok je negativku Poppy Adams u drugom filmu odglumila maestralna Julianne Moore. Još uvijek nije jasno o čemu će biti treći film, no autor prvog i drugog filma, Matthew Vaughn vraća se ne bi li napisao i scenarij, kao i režirao nastavak.

Filmovi su snimljeni prema odličnom stripu Marka Millara i Davea Gibbonsa, koji su u svojem djelu pokazali mnogo posvete  naspram franšize o Jamesu Bondu. Neki su čak i argumentirali kako su filmovi serijala o Kingsmanima tu franšizu na veliko premašili. Bilo kako bilo, i prvi, a i drugi Kingsman bili su uspješni filmovi, pa nam tako sada i trojka dolazi.

GOTOVA POTRAGA Napokon je pronađen redatelj 25. Bonda, imaju li i negativca?

A kako su novi film o Jamesu Bondu zadesile mnoge poteškoće, tako je treći Kingsman zauzeo datum kojeg je prethodno držao Bond. Film tako u kina dolazi 8. studenog naredne godine. Ovo ne bi bilo moguće da je na taj datum i dalje bio fokusiran 25. film o Jamesu Bondu, pa se može reći kako je 'Kingsman 3' ovaj put imao mnogo sreće. Ipak, u pitanju je odličan datum, kojeg je do sada držao drugi 'špijunski' film, a dva špijunska filma istovremeno ne zvuči kao lukav potez za producente.

Treći Kingsman možda će imati Dwaynea Johnsona u ulozi negativca, no više od toga nije objavljeno. O svim novim detaljima pravovremeno ćemo vas obavijestiti, a Tarona Egertona ove godine još ćemo moći gledati u novom filmu o Robinu Hoodu.

VIDI OVO! 11 najznačajnijih fotografija Modrićeve karijere.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare