To je to što me zanima!

'Ratovi zvijezda' dolaze tek za Božić, a karte su već 'planule'

Željno iščekivani sedmi nastavak legendarne sage o Jedijima i zlom Carstvu oborio je lagano još jedan CineStar Cinemas box office rekord, a nije još niti stigao u kina
Vidi originalni članak

‘Ratovi zvijezda: Sila se budi’, najnoviji nastavak sage o Jedi vitezovima i njihovim zakletim neprijateljima, Carstvu i zlim vitezovima Sitha, je u CineStar kinima postavio neslućen rekord u pretprodaji ulaznica - preko tri tisuće ulaznica je prodano u samo 24 sata!

‘Pedeset nijansi sive’, dojučerašnji rekorder, je to postigao u dva mjeseca, pa je jasno koliko ushićenje vlada. Diljem svijeta su servisi za pretprodaju pali dok su fanovi pokušavali kupiti karte za hit kojem se predviđa nevjerojatnih 600 milijuna dolara zarade na otvorenju.

Kao što smo najavili jučer, pretprodaja je otvorena na svim blagajnama CineStarovih kina, a i putem online kupovine. Film možete pogledati već od od 17.12 u CineStarovim kinima, u svim značajnim formatima - IMAX 3d, 4dx 3d, eXtreme 3d, te u Gold class opciji.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • AnytaKo 29.10.2015.

    nikad nisam mogla shvatiti tu zaluđenost star warsima i trekovima!

  • beejesan 21.10.2015.

    Karte su u džepu...

  • desnica-ljevanka brata dva 20.10.2015.

    vrh!!! odrastao uz ovo i star trek nevjerojatno koliko je tehnologija isla u smjeru tako tih nekih serija zamislis se tko je veci mozak taj tko je imao ideju za takvo nesto napisat ili onaj tko je osmislio slicnu tehnologiju kao u serijama

Komentiraj...
Vidi sve komentare