To je to što me zanima!

Razdragrani Tony Cetinski u duetu s ocem zapjevao je staru talijansku pjesmu 'O sole mio'

Videozapis podijelio je na društvenim mrežama glazbenik Alan Hržica. Jednu dionicu pjesme Tony je sam otpjevao, nakon čega je dobio veliki pljesak publike
Vidi originalni članak

O sole mio!, orilo se dvoranom iz grla Mirka Cetinskog (73) nakon sinovog vjenčanja. Veseli i raspjevani Mirko starom napolitanskom pjesmom razdragao je okupljene goste, a u pjevanju mu se pridružio i sam Tony Cetinski (52).

POSLUŠAJTE IZVEDBU:

Videozapis podijelio je na društvenim mrežama glazbenik Alan Hržica. Jednu dionicu pjesme Tony je sam otpjevao, nakon čega je dobio veliki pljesak publike.

Inače, Tony je u subotu u crkvenom vjenčanju oženio dugogodišnju suprugu Dubravku. Oni su 2014. ozakonili  brak pred matičarom u tri različita grada, Las Vegasom, Vinkovcima i Zagrebom.

Slavlje se smjestilo u Opatiju, a Tony je podijelio fotografiju s Dubravkom koja je tom prilikom nosila dugu bijelu haljinu.

'ŽIVJELI MLADENCI!' Sada je i službeno! Dubravka i Tony Cetinski vjenčali se u crkvi

- Od srca neka vam je sve sretno i blagoslovljeno - napisala je Nina Badrić.

- Čestitke mladenci - poručio je pjevač Marko Kutlić.

Osim njih, brojni pratitelji poželjeli su im sreću. Nekoliko fotografija sa svadbe objavio je i arhitekt Ante Vrban

Snimio je dolazak u crkvu te naposljetku pozirao i s mladoženjom. Kasnije je iskoristio priliku te stepenicama sišao s mladenkom.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zigazigiczigosan 22.09.2021.

    Koga briga za tog tipa,,.gasim radio kad ga cujem,,.

  • japanokinezjapano 22.09.2021.

    Ko se ne bi veselio i smijao, bio razdragan i pjevao kada mu s neba od Končara padne nekoliko miliona eura. Dubravka je poznata cura u Osijeku i svi za nju imaju samo rijeći hvale. Prava je akrobatkinja.

  • Vranurina 22.09.2021.

    Tko je dedek na slici? Tony? Ides ono

Komentiraj...
Vidi sve komentare