To je to što me zanima!

Raznježila obožavatelje: Mirna Medaković je pokazala blizanke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glumica je fotografirala svoje princeze Zoru i Kaju koje je na svijet donijela u travnju u jednom zagrebačkom rodilištu. Mirna je u braku s ekonomistom Hrvojem Stepincem
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sudeći prema društvenim mrežama, Mirna Medaković Stepinac (32) uživa u majčinstvu. Glumica je na Instagramu objavila 'fotku' svojih princeza.

- Moje guzičice - napisala je Mirna ispod svoje objave.

 'Medene su' i 'Dvije loptice' pisali su oduševljeni pratitelji. Inače, Mirna je blizanke na svijet donijela u travnju u jednom zagrebačkom rodilištu, a nazvala ih je Kaja i Zora.

Glumica je godinu dana nakon vjenčanja s ekonomistom Hrvojem Stepincem otkrila da će postati roditelji. Par se upoznao na jedrenju, a prvi su se puta pojavili zajedno u javnosti na modnoj reviji u Bolu.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Papatest 07.07.2017.

    Ako joj je to krajnji domet karijere čestitam,gotovo svatko se može razmnožavati

  • 03.07.2017.

    ja stvarno ne razumim neke ljude. nemaju pametnijeg posla nego po društvenim mrežama komentiirat nečiju dicu ili same poznate face. ono da se upitaš imaju li ti ljudi mozak. nemam ništa protiv mirne, dapače, draga je i normalna, al ne bi mi palo na pamet da nju ili nekog drugog "pratim". Moja sestra je od djetinjstva prijateljica s jednom poznatom hrv. glumicom i imam je na fb, al ako joj imam šta komentirat napišem joj u pp.

  • PRCO 03.07.2017.

    Koje su to fore sve poznate osobe zadnje vrijeme dobivaju blizance,cudno i malo precesto!

Komentiraj...
Vidi sve komentare