To je to što me zanima!

Razvode se Tia i Mario Mamić

Odvjetnici Tije i Marija Mamića navode kako će uskoro bivši supružnici ostati u dobrim odnosima, bez obzira na to što su se odlučili na razvod
Vidi originalni članak

Tia i Mario Mamić razvode se nakon šest godina braka, javlja Story

- Gospodin i gospođa Mamić, bez obzira na odluku da razvedu svoj brak, ostaju u prijateljskim odnosima - stoji u priopćenju odvjetnika u ime uskoro bivšeg bračnog para. 

Par je u braku bio od listopada 2017. godine. Na svadbi u hotelu Westin su imali stotinjak uzvanika, a pjevala im je folk pjevačica Rada Manojlović. 

REAKCIJE NA VUKSANOVO PRIZNANJE Odvjetnik o nagodbi u slučaju Mamić: 'Ovakva osuđujuća presuda može utjecati na sud'

- Kad smo se upoznali, ja sam radila na jednom projektu, i bila sam totalno u modusu posla. Uopće mi nije palo na pamet da će se taj trenutak dogoditi i da ću se zaljubiti i krenuti u nešto, ali eto, to se tako dogodilo, i mi smo zapravo odmah znali da je to to - ispričala je Tia jednom prilikom o početku ljubavi sa sinom bjegunca Zdravka Mamića

MENADŽER ŠOKIRAO Tko je čovjek koji je 'utopio' Mamića? Bio mu je prevoditelj, zna gdje su Dinamovi milijuni

Uskoro bivši bračni par se rijetko pojavljivao u javnosti, a ni na društvenim mrežama nisu dijelili previše stvari iz privatnog života. 

Mario Mamić iza sebe već ima jedan razvod i to s bivšom voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima i dvojicu sinova. I Tia je prije Marija bila u braku te s bivšim suprugom Chrisom Warrenom ima sina. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Rosa56 12.12.2023.

    Bogatasi su nezasiceni nikad im dosta para, ocito ni zena malo ih je normalni,,, 

  • purger07 12.12.2023.

    Tatin sin,dosadi i to na kraju jer se sve ipak tatu pita.

  • Mortivoje 12.12.2023.

    Dugo su i trajali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare