To je to što me zanima!

Reakcije gledatelja: Janko loše vodi, show ste ubili reklamama

U showu se sinoć predstavilo 11 plesnih parova koje je ocijenio četveročlani žiri, ali nitko nije ispao jer je bila prva emisija. U prvoj epizodi pobijedila je Josipa Pavičić Bernardini...
Vidi originalni članak

Nakon prve epizode showa 'Ples sa zvijezdama' reakcije gledatelja su podijeljene. Dok neki oduševljeno raspravljaju o najboljem paru, drugi kažu da im se nije svidjelo što emisija traje puna tri sata.

U showu se sinoć predstavilo 11 plesnih parova koje je ocijenio četveročlani žiri, ali nitko nije ispao jer je bila prva emisija. U prvoj epizodi pobijedila je Josipa Pavičić Bernardini s engleskim valcerom, a Davor Garić je završio na začelju s rumbom.  

- Više traju reklame nego ples - primijetila je jedna gledateljica.

PLES SA ZVIJEZDAMA Nives napravila špagu u tangu, Kedžo plesao na svoj hit '365'

- Sljedeci put očekujem hip hop na neku Josipovićevu klasičnu skladbu. Tu nema ni zvijezda, a jos manje plesa... - zaljučio je drugi gledatelj.

- Nadam se da će u narednim emisijama biti puno manje reklama, da će voditelji biti opušteniji, a žiri realniji u davanju ocjena - pisali su na društvenim mrežama.

VIDEO: ZVIJEZDE PLEŠU Nastup o kojemu svi pričaju: Slavko Sobin oduševio rumbom

- Janko, odličan si glumac, ali nisi dobar voditelj - zaključili su gledatelji.

Ipak, nisu svi biti toliko oštri. 

- Sto ljudi sto čudi. Za mene je ovo odličan show, voditelji savršeni, guštala sam, sve pohvale Novoj TV - napisala je zadovoljna gledateljica.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

KĆERKA MICHAELA JACKSONA POKUŠALA SE UBITI? Javnost je zabrinuta za njezin život

Idi na 24sata

Komentari 120

  • Karmelićanka 19.03.2019.

    Cudni su pojmovi zvijezda u rh. Mogli su staviti i bornu rajic kao zvijezdu. Ocito prave zvijezde ne zele sudjelovati u ovoj gluposti. Viditelji = NULA.

  • 09051959v 18.03.2019.

    Zanima me dali ovi iz Nove TV čitaju naše komentare.?? Ovaj show toliko su spektakularno najavljivali ali prema reakcijama gledatelja čini mi se da je veliki dio nas ostao razočaran jer niti su plesni parovi bili posebno zanimljivi, voditeljica je bila kao i uvijek iritantna i neprirodna sa onim svojim lažnim osmjehom , sa reklamama su pretjerali i na kraju umjesto zabave ostao je samo okus gorčine.

  • 18.03.2019.

    ma privatna tv moze lupat reklame koliko hoće

Komentiraj...
Vidi sve komentare