To je to što me zanima!

Rebel Wilson: 'Osjećam se loše. Udebljala sam se 14 kilograma'

Glumica i komičarka Rebel Wilson prošle se godine zaručila za partnericu Ramonu, a zajedno imaju i kćer Royce
Vidi originalni članak

Australska glumca Rebel Wilson (43) dugo se bori s viškom kilograma, a sada je na svom Instagram profilu otkrila da je dobila 14 kilograma zbog stresnog rasporeda.

REBEL WILSON I ZARUČNICA Glumica je sreću pronašla pored žene i procvjetala: Zajedno su preko surogat majke dobile kćer

- Naporni rad je uzeo svoj danak, od svog stresa sam dobila 14 kilograma. Osjećam se loše u vezi sebe, ne bi trebalo biti tako, ali jest. Stvarno sam ponosna na posao koji sam radila na novim filmovima i svojim memoarima, jednostavno je bilo previše i izgubila sam fokus na svoj zdrav način života. Prolazi li još netko kroz istu stvar? - objasnila je Rebel pratiteljima. 

Na videu koji je podijelila glumica sjedi u jacuzziju u jednodijelnom crnom kupaćem i sa sunčanim naočalama. U komentarima su joj slali poruke pune podrške i razumijevanja. 

- Nisi sama, ali i dalje si prekrasna - pisali su joj. 

Prisjetimo se, osim na poslovnom, za Rebel je prošla godina bila posebna i na privatnom planu. Naime, zaručila se za partnericu Ramonu Agrumu, a krajem 2022. su dobile kćerkicu Royce

Na Instagramu je podijelila još nekoliko trenutaka iz ove godine, a jedan od njih je bila i simpatična fotografija na kojoj pozira s Ramonom i kćeri.

FILM 'BRIDE HARD' Rebel Wilson završila u bolnici: Na snimanju je zadobila ozljede

- 2024. je već odlična - napisala je. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zorozimba 16.01.2024.

    Dakle, poanta ovog članka nije da se udebljala nego da ima partnericu a taman sam joj htio preporučit djelotvornu terapiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare