To je to što me zanima!

Reese Witherspoon se udala za filmskog agenta Jima Totha

Glumica se na svom imanju vjenčala za filmskog agenta Jima Totha s kojim je u vezi nešto više od godinu dana. Na vjenčanju su bila njezina djeca iz prvog braka
Vidi originalni članak

Reese Witherspoon (35) udala se za filmskog agenta Jima Totha (40) na intimnoj ceromoniji u gradiću Ojaiju na svom imanju u Kaliforniji. Nakon što su izrekli zavjete na slobodu je pušteno osamdeset bijelih golubova. Među 120 uzvanika bili su i njezini kolege Renee Zellweger, Matthew McConaughey, Tobey Maguire, Robert Downey Jr. sa suprugom, Alyssa Milano, Salma Hayek te Sean Penn sa Scarlett Johansson. Osim njihovih roditelja na vjenčanju su bila i njezina djeca, kćer Ava (11)  i sin Deacon (7), iz prijašnjeg braka s Ryanom Phillippeom. Sat vremena prije 20-minutne svadbene ceremonije u velikom šatoru, koji je bio podignut na luksuznom ranču, gostima su posluženi kokteli. Glumica se prije svadbene svečanosti ispričala susjedima zbog buke i prometa zbog dolaska njezinih gostiju i predstavnika medija.

- Reese je prošli tjedan poslala osobna pisma svim susjedima. Obavijestila nas je da će se Jim i ona vjenčati u njezinom domu te se ispričala. Mislila je na ostale dok je planirala svoj veliki dan - rekao je izvor za Radar Online.

Glumica i agent  vezu su započeli u siječnju prošle godine, ubrzo nakon njezina prekida s glumcem Jakeom Gyllenhaalom s kojim je bila dvije godine. Oskarovka je devet godina bila u braku s glumcem Ryanom Phillippeom. Rastali su se u listopadu 2006. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare