To je to što me zanima!

Reeves otišao na ručak u pub i razveselio zaposlenike: 'Drag čovjek, popravio nam je dan'

Kako je otkrila jedna zaposlenica, Reeves je popio pivo te naručio ribu s krumirićima i komad mesne pite
Vidi originalni članak

Keanu Reeves (58) potvrdio je titulu najpristupačnijeg holivudskog glumca kad se pojavio u jednom britanskom pubu te razveselio osoblje i goste. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Reevs je trenutačno u gradiću Tring u Velikoj Britaniji gdje je slobodno vrijeme odlučio iskoristiti za odlazak u lokalni pub. Kada je kročio u ugostiteljski objekt, Keanua su, naravno, svi prepoznali. Zaposlenici su ga upitali za fotku, na što je on pistao. Priču o dolasku slavnog glumca ubrzo su podijelili na društvenim mrežama. 

- Danas smo imali iznenadnog gosta na ručku. Kako drag čovjek. Upitali smo ga bi li se htio fotografirati s ekipom iz kuhinje, a on je odmah ušetao u kuhinju, rukovao se sa svima i pohvalio hranu. Suvišno je i reći da im je popravio dan - napisali su. 

Kako je otkrila jedna zaposlenica, Reeves je popio pivo te naručio ribu s krumirićima i komad mesne pite.

Naime, od ranije je poznato da Keanu Reeves živi drukčije od ostalih pozantih faca. Zvijezda 'Matrixa' nerijetko pomaže beskućnicima, vozi se podzemnom željeznicom, ali i za razliku od ostalih kolega, nema tjelohranitelje.

vjerni obožavatelji Dobri duh Hollywooda: Keanu Reeves klanjao se svojoj publici

Već nebrojeno puta pokazao se kao vrlo skromna osoba koja oduševljava ljude diljem svijeta, kako ulogama u filmu tako i ponašanjem u 'stvarnom' svijetu. 

Mnogi su primijetili i kako Keanu posebno 'pazi' na ženske obožavateljice, odnosno poštuje ih. Kad god se fotka sa ženama Reeves pazi da ih ne dira, već samo stoji uz njih. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Chani Kynes 08.02.2023.

    Volim ga, posebno kao Johna Wicka. Ima karizmu lika iz susjedstva.

  • neo.7 07.02.2023.

    meni najbolji glumac...a obican covjek i smrtnik......zivuca LEGENDA

  • Dax B 06.02.2023.

    Super covek pravi zagrepcanec

Komentiraj...
Vidi sve komentare