To je to što me zanima!

Reklama za bikini izazvala vrlo burne reakcije: 'To je muškarac'

Brend Moana Bikini objavio je tijekom vikenda video, reklamu za ženski kupaći kostim, a kojeg na snimci nosi muški model. Izazvao je burne reakcije, a oglasila se i tvrtka te sam model
Vidi originalni članak

Australski brend bikinija našao se na meti oštrih kritika nakon što su objavili video u kojem muškarac pozira u ženskom kupaćem kostimu. Moana Bikini, čija je vlasnica influencerica Karine Irby, tijekom vikenda je podijelio video modela Jakea Youngea kako hoda u bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu od 130 dolara. 

- Opsjednuti smo - napisali su u opisu. 

No, video je uzrujao mnoge koji su optužili brend da 'dopušta muškarcima da zadiru u ženski prostor'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MOANA BIKINI (@moana_bikini)

- Je li to muškarac? Mislila sam da se bavite osnaživanjem žena? Čini se da muškarci preuzimaju sve što je ženama sveto. Naše identitete i našu modu. Ne slažem se s time da muškarci u ženskim kostimima prodaju te kostime ženama. Bila sam vjerni kupac 10 godina, sada je s time gotovo - napisala je jedna žena u komentarima. 

I drugi su poručili brendu da neće više kupovati od njih zbog takve reklame. 

Među komentarima se našao i onaj samog modela. 

- Ima puno različitih tipva žena. Žena s drugačijom anatomijom od one koju vi smatrate 'nromalnom'. Nisam žena niti sam to ikada tvrdio. Ova objava samo osnažuje manjinu i bit ću zauvijek zahvalan na tome. Vaša mržnja je odraz vas, ne mene - napisao je Jake i zahvalio se brendu na prilici. 

Iz brenda su se oglasili za strane medije. 

- Mnogi komentatori koriste se izlikom da vjeruju da je to 'vrijeđanje žena', dok je u stvarnosti sasvim jasno da su homofobi i imaju problem s tim da netko svoju seksualnost izražava ponosno i samouvjereno - naveli su. 

Australski model i influencer Jake već je i ranije poznat po svojim odjevnim kombinacijama koje rado dijeli na društvenim mrežama. Kako je naveo The Sun, često je na meti kritika zbog toga, kao i zbog šminkanja, no prije godinu dana odgovorio je 'hejterima'. 

- Ti komentari dolaze od nesigurnih muškaraca na TikToku koji imaju potrebu podijeliti svoja mišljenja. Na Instagramu ima i stotine više, od žena, začuđujuće. Mržnju i kritike dobivam cijeli svoj život i u prošlosti me vodilo na neka mračna mjesta. Jedina razlika je to što sam danas dovoljno snažan da krenem dalje i ne obazirem se - napisao je tada. 

POGLEDAJTE KAKAV NEOBIČAN SAVJET NAM JE DALA NATALIJA ĐORĐEVIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 2

  • LOLA SLAVONSKA . 22.01.2024.

    opaaaaaaa 😍😍😍😍

  • langweilig 22.01.2024.

    Komentatori sa ovog portala ne gledaju na to. Moze proci

Komentiraj...
Vidi sve komentare