To je to što me zanima!

Remake remakea: Objavljene prve 'fotke' sa seta 'Ben-Hura'

Nakon prvotne objave da će film biti odgođen za čak šest mjeseci, nismo očekivali da bismo mogli toliko brzo dobiti i prve fotografije na kojima vidimo utrke ratnih kočija
Vidi originalni članak

Film koji je već dobio odgodu, vjerojatno zbog potrebe dodavanja još specijalnih efekata, koji su toliko potrebni takvim filmovima, tek nam je sada dao prve fotografije. Kao što je bilo objavljeno, datum izlaska najnovije verzije 'Bena-Hura' prebačen je s veljače ove godine na kraj ovogodišnje sezone spektakla, tj. kraj kolovoza.

Kako možete vidjeti, na prvoj slici vide se oba glavna glumca, Jack Houston i Morgan Freeman. Houston, već donekle uspješan glumac, preuzeo je ulogu naslovnog lika, Bena-Hura, dok je Freeman preuzeo ulogu arapskog šeika Ildarina, koji će Bena-Hura naučiti vožnji kočija. Massalu, glavnog protivnika Bena-Hura, glumi Toby Kebbell, koji je prošle godine odglumio Victora von Dooma u ‘Fantastičnoj četvorci’.

Po svemu sudeći, uskoro bismo mogli dobiti i prve foršpane iz filma, a kako je u redateljskoj stolici ruski filmaš Timur Bekmabetov (‘Tražen’ i ‘Abraham Lincoln, lovac na vampire’), zasigurno nas očekuje i poprilično uzbudljivo iskustvo.

Jack Houston trenutačno se pojavljuje u filmu 'Ave, Cezare', dok Morgana Freemana možete pogledati u akcijskom spektaklu 'Pad Londona'.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • LiLu 15.03.2016.

    Morgan Freeman glumi ,odma covjek zna da ce to biti hit ,pa lik da cita imenik ja bi to odgledao do kraja

Komentiraj...
Vidi sve komentare