Obavijesti

Show

Komentari 3

Prerada 'Bena Hura' odgođena minimalno do kolovoza 2016.

Prerada 'Bena Hura' odgođena minimalno do kolovoza 2016.
2

Timur Bekmambetov, redatelj serijala filmova o Dnevnoj i i Noćnoj straži, objavio je u medijima odgađanje premijere prerade 'Bena-Hura' za barem pola godine

VIDEO

Kako je i najavljeno početkom rujna, MGM je ipak odlučio napraviti posve nepotrebnu preradu klasičnog epskog filma iz žanra ‘mač i sandale’, ‘Bena-Hura’. Tada je i rečeno da će Morgan Freeman glumiti Ildarina, arapskog šeika (znamo, niti nama nema smisla) koji nauči Bena Hura kako postati šampion u vožnji kočija po rimskim koloseumima.

Kao redatelj je projektu pridružen poznati rusko-kazački redatelj, Timur Bekmabetov . Njega, i njegov redateljski stil, ste već mogli upoznati putem akcijskih uspješnica ‘Tražen’ i ‘Abraham Lincoln, lovac na vampire’ , pa bi bilo teško očekivati da će i ‘Ben-Hur’ drugačije izgledati. Posve je moguće i da ćemo dobiti film koji više nalikuje ‘300’ nego klasičnim filmovima iz 1925. i mnogo poznatijem klasiku iz 1959. godine.

Datum za objavu filma je pomaknut s kraja veljače na sredinu kolovoza , bez ikojeg osobitog razloga. Jedan od razloga bi definitivno mogao biti i dodatno vrijeme za izradu specijalnih efekata, koji su toliko nužni u filmu ovakve vrste.

VIDEO

U glavnoj ulozi je mladi Jack Huston , koji je već uspješan glumac, međutim bez značajne glavne uloge. U ulozi Massale, glavnog protivnika Bena-Hura, će se naći Toby Kebbell , kojeg smo mogli ove godine vidjeti u ulozi Victora von Dooma u ‘Fantastičnoj četvorci’. Već spomenuti Morgan Freeman te Rodrigo Santoro će im davati podršku u sporednim ulogama.

Premda priča nije direktna prerada filma iz 1959. godine, već je obrada knjige iz 1880. godine, i dalje će pratiti dijelove legendarnog klasika. No kako će ovaj put završiti suparništvo između Judah Ben-Hura i Messale, ostaje da vidimo u kolovozu naredne godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš