To je to što me zanima!

Renata i Nevenka objavile su zajedničku fotku i otkrile da se danas sjajno slažu: 'Sve je ok!'

Posvađale smo se oko podjele poslova, ali bez veze smo pretjerale. Svi smo rekli neke stvari koje nisu lijepe. Ja sam rekla stvari i koje nisam mislila jer sam bila ljuta, priznala je Renata
Vidi originalni članak

Renata Šapina (47) i Nevenka Petričević (44) iz emisije 'Ljubav je na selu' bile su žestoke suparnice, no izgleda da su izgladile nesuglasice.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada se žene druže kao da se u šestoj sezoni emisije kod Gorana Žige ništa nije dogodilo, a Renata je otkrila kako je do toga došlo. 

- Posvađale smo se oko podjele poslova, ali bez veze smo pretjerale. Svi smo rekli neke stvari koje nisu lijepe. Ja sam rekla stvari i koje nisam mislila jer sam bila ljuta. Ispričale smo se jedna drugoj i sada je sve ok - rekla je Šapina za Večernji list te dodala da joj se Nevenka javila preko društvenih mreža kada je shvatila da Renata ljetuje blizu Sinja u kojem ona živi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Šapina Official (@renata.sapina)

- Prošetale smo, ručale u restoranu, popile kavu... Lijepo smo popričale i dogovorile se da ćemo se opet vidjeti", kazala je Renata.

U ŠETNJI Bračna idila: Neve je popustila Zvoni pa mu kupila križaljke

Dodala je da još nije pronašla ljubav.

 - Iskreno, i ne tražim je. Nisam odustala, ali sam već malo umorna. Prestara sam za igrice, a sve je uvijek isto sa svima - zaključila je. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ifana 10.08.2021.

    sestre? bitno da na slici stoji hešteg pretty i handsome🤦‍♀️

  • Lady & Liberty 10.08.2021.

    47? Prije će biti 60.

  • eddie 09.08.2021.

    našla krpa zakrpu

Komentiraj...
Vidi sve komentare