To je to što me zanima!

Renata je na televiziji tražila ljubav, a u BB-u želi provod

Slavonka Renata Nemeček je već tražila srodnu dušu u ‘Samo nebo zna’. Odabrala je zubnog tehničara Viktora, s kojim je na kraju ostala samo prijateljica
Vidi originalni članak

Današnjim muškarcima fali čvrstoće, manira, onih iz bečke škole, kao što su otvaranje vrata i uzimanje kaputa. Na to sve žene padaju, rekla je Renata Nemeček (30) prije ulaska u Big Brother kuću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gledatelji reality showa zamijetili su lice koje su već vidjeli na malim ekranima. Riječ je o bivšoj vojnikinji iz Čaglina koja je u veljači prošle godine tražila ljubav u reality showu “Samo nebo zna”. Tamo je odabrala zubnog tehničara Viktora, no nakon snimanja se Renata zaljubila u prijatelja iz srednje škole.

BIT ĆE SVEGA Upoznajte stanare BB kuće: Tko će se tući, a tko voljeti?

Ljubav nije potrajala te je Renata i dalje slobodna, a nakon showa odlučila se na još jednu promjenu. Slavonka je nedavno ostavila siguran posao u Oružanim snagama.

Kad je prije devet godina odjenula uniformu i postala vojnikinja, otac je pucao od ponosa, a majka je plakala od brige.

- Preko noći sam iz štikli uskočila u vojne čizme - rekla je Renata. Osim toga, naučila je baratati oružjem te se u Gospiću, u kojem je radila u vojsci, počela baviti jahanjem.

- Sprijateljila sam se s vlasnikom ranča nedaleko od Gospića, gdje često idem na rekreaciju - rekla je lani i priznala da želi upisati tečaj za vizažisticu.

Tad je tvrdila kako joj je fizički izgled kod muškaraca s godinama postao sve manje važan, a pri ulasku u “Big Brother” izjavila je da su dečki niži od 180 cm za nju samo prijatelji. Kad je trebala odlučiti s kim će ući u show, izbor je pao na 25-godišnjeg Tomislava, koji je visok 205 cm.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • zippysnake 31.01.2018.

    Ovake ja placam 50 EUR u pufu!!

  • ivan48hr 31.01.2018.

    Dobro si rekla da muškarcima danas fali čvrstoća ,većinom su njonjavci i šmokljani ,jedan primjer kleče kad zaprose djevojku ,a nastavi klečat i cijeli život. Hvala bogu imam suprugu i odraslu dijecu ,ali da sam dečko nebi kleknio ispred djevojke i zaprosio je da je Brižidbardo od 20 gogina ,danas tipovi kleče vječno ili je brak u rasulu. Jedino mi je žao što se nisam rodio prije 25 godina imao bi priliku se ženiti 30 puta ,prije žene nisu napuštale brak za svaku sitnicu ,a danas bi imao priliku svaki mjesec drugu.

  • Art Vandelay & Son, Inc. 31.01.2018.

    Faca joj za minus dva, bolje da ne skida tešku šminku. Pravilo nalaže da su ovakve ružnjikave izuzetno promiskiitetne, dakle željne odobravanja, tj. željne urrca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare